(Poistunut julkaisusta)

Huoltomestari
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Huomio Hämeenlinna! Kiinteistönhoidon porukkamme etsii joukkoonsa uutta HUOLTOMESTARIA!

Huoltomestarin työssä yhdistyvät sekä myynnin että kiinteistönhoitajan tehtävät. Huoltomestari kiertää Hämeenlinnan ja lähialueiden asiakaskohteissa seuraten kiinteistönhuollon laatua ja tarjoten esimerkiksi isännöitsijöille tilanteeseen sopivia mahdollisia uusia palveluita. Huoltomestari tekee tarjouksia ja käärii tarvittaessa hihat hoitaakseen työn itse. Päätavoitteena on pitää asiakkaat tyytyväisinä ja varmistaa, että hoidamme sen, mitä olemme luvanneet! 

Etsimme tyyppiä, joka on itsenäinen, myyntinälkäinen ja idearikas. Kiinteistöhuollon kokemus on tärkeää, jotta pystyt toimimaan asiantuntijana asiakkaalle. AMK-, tai kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto/tekniikan erikoisammattitutkinto ovat eduksi. Laadun ja sen mittaamisen päälle täytyy myös ymmärtää sekä viihtyä asiakastyössä.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Laita hakemus tulemaan pikaisesti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos tarvitset lisätietoja, voit kilauttaa yksikönpäällikkö Samuli Wrangelille, puh. 0503856213