(Poistunut julkaisusta)

Huoltomestari - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Pasilan Pysäköinti muodostuu kahden erillisen osakeyhtiön liiketoiminnoista, joita hoidetaan yhden hallinnollisen organisaation avulla. Yhtiö omistaa ja operoi Pasilan alueella noin 2700 autopaikkaa kymmenessä pysäköintilaitoksessa ja sen liikevaihto on yhteensä 3,4 M€. Yhtiöiden omistajina ovat alueen asuin- ja liikekiinteistöt sekä Helsingin kaupunki. www.pasilanpysakointi.fi Etsimme asiakkaallemme Pasilan Pysäköinnille ammattitaitoista ja toimeen tarttuvaa Huoltomestaria nykyisen huoltomestarin siirtyessä eläkkeelle. Tehtävä on vakituinen ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. 
Tehtävässä tulet vastaamaan Pasilan pysäköinnin hallinnoimien pysäköintijärjestelmien ja pysäköintilaitoskiinteistöjen ylläpito- ja huoltotehtävistä. Tulet työssäsi toimimaan tiiviissä yhteistyössä yrityksen eri sidosryhmien edustajien kanssa, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssäsi otat myös itse vahvasti osaa suorittaviin tehtäviin ja pieniin huoltotoimenpiteisiin Pasilan Pysäköinnin alihankkijoiden töiden koordinoinnin ohella. Työotteiltasi olet itseohjautuva, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, lisäksi sinulta löytyy aitoa palveluhenkisyyttä, joita tarvitset muun muassa, kun ratkaiset asiakkaiden erilaisia tilanteita. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa teknistä ja/tai kiinteistöhuollon koulutustaustaa. Tehtävä on hyvin itsenäinen ja pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja työpäiväsi kulkuun. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa ja tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Asiakkaamme Pasilan Pysäköinti tarjoaa sinulle

  • monipuolisen ja itsenäisen tehtävän
  • vakavaraisen ja kehittymishaluisen yrityksen ja työyhteisön
  • innostuneet ja ammattitaitoiset työkaverit
  • hyvät työsuhde-edut joihin kuuluvat mm. lounasetu, virike-etu ja työsuhdepolkupyörä
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan seniorkonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan puhelimitse numeroon 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten keskiviikkona 17.2. klo 15-16 ja torstaina 25.2. klo 13-14.
Kiinnostuitkotehtävästä? Olisiko tässä sinun seuraava työtehtäväsi? Jos vastaat kyllä, niinlähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, kuitenkinviimeistään 1.3.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat