(Poistunut julkaisusta)

Huoltomekaanikko, (Ylöjärvi)
LinePack Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

 

Hakuaika 17.01.2020 – 31.01.2020

LinePack Oy on vuonna 2014 perustettu pakkaamisen kokonaisratkaisujen luotettava toimittaja, joka palvelee ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Monipuolisen laitevalikoiman ansiosta LinePack Oy kykenee tarjoamaan ratkaisut pakkausautomaation tarpeisiin yksittäisistä koneista kokonaisiin linjastoihin saakka. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärven Elovainion alueella. Lue yrityksen toiminnasta, laitevalikoimasta ja asiakaskokemuksista lisää osoitteessa www.linepack.fi/.

Toiminnan kasvun myötä LinePack Oy etsii nyt joukkoonsa reipasta ja hyvällä asenteella varustettua huoltomekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huoltomekaanikon tehtävä koostuu pakkaavan teollisuuden laitteiden huolto- ja asennustehtävistä. Työsuhteen alussa työt liittyvät ensisijaisesti laitteiden ennakoivaan huoltoon ja periodihuoltoihin sekä rikkinäisten laitteiden huoltoon, mutta myös uusien laitteiden asennuksia tehdään ajoittain. Huoltotoimenpiteet koostuvat sekä sähkö-, pneumatiikka- että mekaanisista asennuksista. Myös pakkauskoneiden suojakaasuun liittyviä huoltotoimenpiteitä tehdään.

Huolloista ja asennuksista valtaosa tehdään LinePack Oy:n asiakkailla, joita on sekä ympäri Suomea että ulkomaillakin. Matkoille lähdetään aina Ylöjärven toimitiloista käsin. Matkat kestävät tyypillisesti 1-3 työpäivää, ja edellyttävät useimmiten yöpymistä paikan päällä. Työssä tärkeänä osana käytetään myös yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää (Allteq Solutions), johon kirjataan tarvittavat työsuoritteet oheistietoineen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on:

• Tehtävään soveltuva sähköalan koulutus
• Jonkin verran aiempaa kokemusta huolto- ja sähköhuoltotehtävistä esim. pakkausautomaation, teollisuuden, elintarvikkeisiin liittyvien koneiden, keittiölaitteiden tai lääketeollisuuden laitteiden parista. Mahdollinen robotiikkaosaaminen katsotaan eduksi, mutta pakollista se ei ole.
• Piirikaavioiden lukutaitoa
• Vianetsintäosaamista
• Mahdollisuus ja halukkuus tehdä toistuvaa matkatyötä
• Perustason englannin kielitaito (päämiesten koulutukset järjestetään englanniksi, myös asiakkailla ajoittain käytetään englannin kieltä)

Työssä aloitetaan kokeneemman työntekijän parina, ja alun kattavan perehdytyksen jälkeen siirrytään omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyy tekniikasta kiinnostunut henkilö, joka kykenee toimimaan rauhallisesti ja loogisesti paineenalaisissakin tilanteissa.

Työssä tarvitaan työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortteja. Mahdollisesta hygieniapassista on etua. Korttikoulutuksia järjestetään tarvittaessa.

Työntekijälle tarjotaan mielenkiintoinen ja pitkäaikainen työ vakavaraisessa, kasvavassa ja alalla arvostetussa yrityksessä. Tarjolla on myös vastaanottavaisen, arvostavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuki, kilpailukykyinen palkkaus asianmukaisine päivärahoineen ja ylityökorvauksineen sekä modernit työskentelyvälineet (työnantajalta päiväkäyttöauto matkatöihin, kannettava tietokone ja älypuhelin).

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.