Huoltomekaanikko Vantaalle
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Etsimme Vantaalle avautumassa olevaan Kuntokaupan myymälään Tammistoon huoltomekaanikkoa vastaamaan huoltotoimenpiteistä Kuntolaite- sekä Sähköpyöräpuolelle.

Mekaanikon tehtävässä työskentelet kuntolaitteiden sekä pyörien parissa, asiakkaita auttaen. Kuntokaupan tärkeimpiä tuoteryhmiä ovat kotikuntolaitteet sekä polkupyörät, tavallisena tai sähköisenä versiona. Kiinnitämme paljon huomiota asiakaskokemukseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme kattavat huoltopalvelut saman katon alta. Tehtävä pitää myös sisällään FitNord-brändimme ja muiden kuntoilulaitteiden perushuoltoja ja kasauksia.

Työaikasi tulee olemaan maanantaista perjantaihin 9.00-17.00. Mahdollisesti tulevaisuudessa myös satunnaisesti lauantai.

Palkkaukseen käytetään Kaupan (varasto) työehtosopimusta.

Taustaltasi voit olla jo kokenut mekaanikko, tai erilaisista huoltotöistä kiinnostunut ummikko jolla pysyvät työkalut kädessä.

 Tehtävässä toivomme hakijalta:

 • Olet avulias persoona, jolta onnistuu asiakaspalvelu osana työnkuvaa
 • Kädentaidollista osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
 • Priorisointikykyä ja keskittyvää otetta työntekoon
 • Kun et tiedä jotakin, osaat sen kysyä ja etsiä
 • Hyviä kommunikointitaitoja

Työsuhde solmitaan alkuun Transval Henkilöstöpalveluille jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Tammisto
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1449819
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa