(Poistunut julkaisusta)

Huoltomekaanikko - Tamrotor Kompressorit Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Tamrotor Kompressorit Oy on merkittävä toimittaja teollisuuden paineilmalaitteille. Olemme osa kansainvälistä Gardner Denver konsernia, jolla on ruuvikompressoritehdas Tampereella. Päätuotteemme ovat Gardner Denver Ruuvikompressorit sekä paineilman laadun jalostamiseen käytettävät kuivaimet sekä suodattimet. Asiakaskuntamme on erittäin laaja ja se koostuu lähes kaikista toimialoista. Tuotteemme ovat hyvin tunnettuja sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Huolto- ja varaosapalvelu on yksi merkittävä osa toimintaamme ja sen johdosta etsimme nyt osaavaan joukkoomme

HUOLTOMEKAANIKKOA Oulun ja/tai Seinäjoen talousalueelle. Työtehtävä edellyttää matkustusta kotimaassa. 

Huoltomekaanikon monipuolisiin tehtäviin kuuluu Gardner Denver- paineilmakompressoreiden ja paineilman jälkikäsittelylaitteiden huollosta vastaaminen huoltosopimusten mukaisesti oman toimialueen asiakkaille. Asiakaskunta koostuu mm. paperi-, sellu-, prosessi- ja metalliteollisuuden asiakkaista sekä konepaja- ja sahateollisuudesta. Vastaavan huoltomekaanikon sijoituspaikka on Oulun ja/tai Seinäjoen seudulla, mutta työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa ja käytännössä toimialueeseen kuuluu tarpeen mukaan koko Pohjanmaa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet luontaisesti kiinnostunut tekniikasta ja koneista ja haluat jatkuvasti kehittyä sekä oppia uutta. Omaat teknisen koulutuksen (teknikko tai muu teknillisen alan koulutus) ja olet ollut aiemmin vastaavassa tehtävässä, sähköosaaminen on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Olet tottunut liikkumaan itsenäisesti kentällä sekä järjestämään tehokkaasti omaa työtäsi ja huoltoaikoja asiakkaiden kanssa. Toimit aktiivisesti, oma-aloitteisesti ja olet tuloshakuinen sekä luonteva asiakaspalvelija. Teollisuuden toimijoiden alueellinen tuntemus ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä, vakavaraisessa yrityksessä. Työssäsi saat perusteellisen perehdytyksen ja osaavien ammattilaisten tuen, sekä tietysti kilpailukykyisen palkan ja ison talon työsuhde-edut.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Lisätietoja saat Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsultti Pirita Haapaselta p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi


Tsemppiä hakuun!

 

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/