(Poistunut julkaisusta)

Huoltomekaanikko - Tamrotor Kompressorit Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tamrotor Kompressorit Oy on merkittävä toimittaja teollisuuden paineilmalaitteille. Olemme osa kansainvälistä Gardner Denver konsernia, jolla on ruuvikompressoritehdas Tampereella. Päätuotteemme ovat Gardner Denver Ruuvikompressorit sekä paineilman laadun jalostamiseen käytettävät kuivaimet sekä suodattimet. Asiakaskuntamme on erittäin laaja ja se koostuu lähes kaikilta toimialoilta. Tuotteemme ovat hyvin tunnettuja sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Huolto- ja varaosapalvelu on yksi merkittävä osa toimintaamme ja sen johdosta etsimme nyt osaavaan joukkoomme

HUOLTOMEKAANIKKOA Oulun talousalueelle

Huoltomekaanikon monipuolisiin tehtäviin kuuluu Gardner Denver- paineilmakompressoreiden ja paineilman jälkikäsittelylaitteiden huollosta vastaaminen huoltosopimusten mukaisesti oman toimialueen asiakkaille. Asiakaskunta koostuu mm. paperi, sellu-, prosessi- ja metalliteollisuuden asiakkaista sekä konepaja- ja sahateollisuudesta. Vastaavan huoltomekaanikon sijoituspaikka on Oulu, mutta työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa ja käytännössä toimialueeseen kuuluu tarpeen mukaan koko Pohjois-Suomi.

Olet etsimämme henkilö, jos olet luontaisesti kiinnostunut tekniikasta ja koneista ja haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Omaat teknisen koulutuksen (teknikko tai muu teknillisen alan koulutus) ja olet ollut aiemmin vastaavassa tehtävässä ja näin olet tottunut liikkumaan itsenäisesti kentällä sekä järjestämään tehokkaasti omaa työtäsi ja huoltoaikoja asiakkaiden kanssa. Toimit aktiivisesti, oma-aloitteisesti ja olet tuloshakuinen ja luonteva asiakaspalvelija. Teollisuuden toimijoiden alueellinen tuntemus ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä, vakavaraisessa yrityksessä. Työssäsi saat perusteellisen perehdytyksen ja osaavien ammattilaisten tuen, sekä tietysti kilpailukykyisen palkan ja ison talon työsuhde-edut.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille viimeistään 30.9.2018 mennessä. Työ alkaa tammikuussa 2019, mutta teemme päätöksen valittavasta henkilöstä heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalossa rekrytointipäällikkö Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, 010 2306525. Soita ja kysy lisää!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 300 euroa!