(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOMEKAANIKKO, Kuopio
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Katso lisää www.tekninenkauppa.fi ja www.wihuri.fi

 

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon

HUOLTOMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluu trukkien sekä ympäristönhoito- ja maanrakennuskoneiden (Linde-, Wille- ja Caterpillar-merkkien) huolto- ja korjaustyöt Kuopion palvelukeskuksessa. 

Voit olla työelämässä vasta aloittava tai jo kokenut konkari; tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen asenteesi sekä innostunut työotteesi.

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta
- sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisen englannin kielen hallitset kohtuullisesti
- IT-perustaitoja
- katsomme eduksi kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta sekä päästölaitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn perehdytyksineen,
- mahdollisuuden kehittyä tehtävässä osaamisesi mukaan
- tosi mukavat työkaverit ja vakituisen työsuhteen

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 pia.leinonen@manpowergroup.fi  Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 15.1.2019 sivullamme www.manpower.fi .