(Poistunut julkaisusta)

Huoltomekaanikko CityBike Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019Työn kuvaus:
  Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.
 
Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2019. Vuonna 2019 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on silloin käytössä 2 380 pyörää ja 238 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Pitäjänmäelle, Oulunkylään ja Puotilaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä on yhteensä 1 050 ja asemia 105.
 
Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät
 
Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin huoltomekaanikkoja määräaikaiseen tehtävään. Työskentely tapahtuu polkupyöräasemilla, jotka sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä ja Espoota. Työ alkaa osalla maaliskuun puolivälissä, osalla huhtikuun alussa ja päättyy sopimuksen mukaan syksyllä. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.
 
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on B -ajokortti ja sinulla on hyvä pääkaupunkiseudun paikallistuntemus. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet näppärä käsistäsi, teknisesti orientoitunut ja kommunikoit tarvittaessa suomen lisäksi myös englanniksi.
 
Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.
 
Tehtäviisi huoltomekaanikkona kuuluvat polkupyöräasemien ja kaupunkipyörien huoltaminen ja korjaaminen. Lisäksi osallistut kaupunkipyörien siirtämiseen asemalta toiselle. Tarvittaessa vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja autat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.
 
Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mielenkiintoisessa projektissa. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan cv ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2019. Lisätietoja paikasta antaa HR-konsulttimme Nhung Doan sähköpostitse osoitteesta nhung.doan@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Mekaanikko


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan


Toimipaikka:  VANTAA