(Poistunut julkaisusta)

Huoltomekaanikko, CityBike Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018Työn kuvaus:
  Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.
 
Kaupunkipyörät otettiin taas käyttöön keväällä 2018. Vuonna 2018 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on käytössä 1 500 pyörää ja 150 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Munkkiniemeen, Pasilaan ja Kumpulaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä tulee olemaan 700 ja asemia 70. Asemat sijoittuvat metron läheisyyteen.
 
Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät


Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin huoltomekaanikkoja määräaikaiseen tehtävään. Työskentely tapahtuu polkupyöräasemilla, jotka sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä ja Espoota. Työ alkaa mahdollisimman pian ja päättyy sopimuksen mukaan loppusyksystä. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.
 
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on B -ajokortti ja sinulla on hyvä Helsingin ja Espoon paikallistuntemus. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet näppärä käsistäsi, teknisesti orientoitunut ja kommunikoit tarvittaessa suomen lisäksi myös englanniksi.
 
Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tehtäviisi huoltomekaanikkona kuuluvat polkupyöräasemien ja kaupunkipyörien huoltaminen ja korjaaminen. Lisäksi osallistut kaupunkipyörien siirtämiseen asemalta toiselle. Tarvittaessa vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja autat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.
  Tarjoamme sinulle tilaisuuden kausityöhön mielenkiintoisessa projektissa. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan cv ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 12.8.2018. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Oona Sundvik numerosta 040 634 1797.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltomekaanikko


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik, 040 6341797


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO