(Poistunut julkaisusta)

Huoltoliiketoiminnan asiakaspalvelupäällikkö
Maalämpöhuoltokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Sinä asiakaspalvelukentän moniottelija, jolta löytyy niin teknistä taustaa kuin liiketoiminnan kehittämiskykyä. Meillä on sinulle mielenkiintoinen tehtävä kasvuyrityksessä!

Haemme nyt asiakkaallemme Maalämpöhuoltokeskukselle asiakaspalvelupäällikköä Vantaan toimipisteeseen. Työt tehtävässä alkavat sopimuksen mukaan, vuoden vaihteen jälkeen.

Asiakaspalvelupäällikkönä päätehtäväsi on nostaa Maalämpöhuoltokeskuksen asiakaskokemus seuraavalle tasolle. Tehtävänäsi on olla kehittämässä Maalämpöhuoltokeskuksen asiakaspalvelustrategiaa ja -käytäntöjä. Kehittämistyössä olet tiiviisti yhteydessä liiketoimintajohtaja, huoltokoordinaattoritiimin sekä lämpöpumppuhuoltajien kanssa. Tärkein tehtäväsi on olla kehittämässä asiakaspalvelutoimintoja sekä viestintää. Olethan myös henkilö, jolle asiakaspalvelu on luonnollinen osa omaa työnkuvaa. Asiakaspalvelukentän lisäksi tehtäviisi kuuluu myös koko organisaation viestinnän kehittäminen ja ylläpitäminen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Asiakasviestinnän ja -asiakasprosessien luominen
  • Asiakaspalvelun kehittäminen tulevaisuuden asiakastarpeita ajatellen
  • Vahva suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta asiakaspalvelun toiminnan kehittämisestä. Edellytämme, että työotteesi on vankkumattoman asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Toivomme, että sinulle asiakaspalvelun tulevaisuus ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen loppuasiakkaalle on sydämen asia. Ovathan erinomainen asiakaskokemus, vuorovaikutus ja viestintä sinulle merkityksellisiä päivittäisessä työssä? Eduksi katsotaan, jos sinulla teknistä ymmärrystä tai taustaa, mutta tärkeintä on halu oppia perusosaaminen tuotteistamme.

Miksi valita Maalämpöhuoltokeskus?

Maalämpöhuoltokeskuksella pääset aidosti vaikuttamaan asiakaspalveluprosessien luomiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän kasvuyrityksessä, jossa saat haastaa itseäsi ja joka mahdollistaa myös työntekijöidemme kasvun yrityksen mukana. Maalämpöhuoltokeskuksella uskotaan yhdessä tekemiseen. Meillä on avoin työyhteisö, jossa työn mielekkyyttä, tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä kehitetään jatkuvasti. Maalämpöhuoltokeskuksen kautta olet mukana vaikuttamassa uusiutuvan energian edistämisessä.

Haku on nyt auki!

Hae meille jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli jokin asia tehtävässä vielä mietityttää, ole rohkeasti yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Sakran Nuojuaan (p. 0505716584), jonka tavoitat arkisin klo 9-10 välillä.