(Poistunut julkaisusta)

Huoltokorjaamon työntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät
työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.
Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme huoltokorjaamon työntekijää Vantaalle. Asiakas on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huoltoon liittyvät työtehtävät huoltojen koordinoinnista kirjauksien ylläpitoon. Tuet tarvittaessa myös korjaamon työnjohtoa. Edellytämme hakijalta palvelualtista asennetta sekä teknistä tietotaitoa IT-työkaluista. Lisäpisteitä hakuprosessiin saat aiemmasta työskentelystä asiakaspalvelutehtävien parissa sekä korjaamon puolen tukitehtävistä.

Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet pitkälläkin aikavälillä mukavassa työympäristössä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, haethan tehtävään kotisivujemme kautta heti!

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa:

WorkPower 360° tiimin henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi