Huoltokoordinaattori - Helsinki
Salvagnini Scandinavia AB

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Salvagnini Scandinavia AB on Italian Saregosassa sijaitsevan Salvagnini S.p.a perheyhtiön tytäryhtiö. Konsernilla on yhteensä 1750 työntekijää, liikevaihdon ollessa n. 390 M€. Myymme, asennamme, koulutamme sekä huollamme korkeateknologisia FMS laitteita ohutlevyn käsittelyyn. Salvagninin kehittämät ainutlaatuiset valmistusmenetelmät leikkaukselle, lävistykselle, taivutukselle ja laserleikkaukselle ovat tehneet yhtiön uraauurtavaksi näillä aloilla. Salvagnini Scandinavia AB:n pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, Värnamossa, jossa meillä on 33 työntekijää ja liikevaihto 91 MSEK v. 2018/2019. Yhtiöllä on edustus Suomessa, Tanskassa ja Baltian maissa. Tutustu yritykseen: www.salvagnini.fi.
Haemme nyt yhteistyössä Salvagnini Scandinavia AB:n kanssa itseohjautuvaa ja kokenutta
HUOLTOKOORDINAATTORIA.

Tehtävässä

hoidat monipuolista asiakaspalvelua Suomessa ja Baltiassa sijaitseville asiakasyrityksillemme. Asiakasyhteydenotot liittyvät Salvanginin laitteiden huoltoon, korjauksiin, varaosiin, työkaluihin, sopimuksiin tai muihin vaihteleviin asioihin. Asiakkaiden laitteiden vikatilanteissa selvittelet ensin itse ongelman tilan ja pyrit löytämään ratkaisun. Apunasi ovat myös asiantuntijat eri puolilla Eurooppaa, sekä huoltoteknikot Suomessa ja Baltiassa. Koordinoit huoltoteknikoiden työtä ja resurssien oikeaa kohdentamista, jotta asiakkaat saavat korjaukset ja huollot oikea-aikaisesti ja laadukkaasti. Pidät huolta asiakkaistamme tapaamisista, solmit huoltosopimuksia ja pyrit osaltasi lisäämään Salvaginin liiketoimintaa Suomen ja Baltin alueilla.

Odotamme

sinulta sähkö- ja automaatiotekniikan osaamista ja/tai koulutusta sekä teknistä kiinnostuneisuutta. Olet hankkinut jo kokemusta niin teknisissä kuin myös asiakaspalvelullisissa tehtävissä, esim. automaatioasentajan taustasta on hyötyä tässä tehtävässä. Sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin osaaminen on eduksi. Aikaisempi työkokemus ohutlevyjen käsittelystä auttaa tehtävässä onnistumista. Työotteeltasi olet huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja itsenäinen. Suomen organisaatio on pieni ja kuulut Ruotsin yhtiön organisaatioon, joten kyky itsenäiseen työskentelyyn auttaa työssä viihtymistä.

Salvagnini Scandinavia tarjoaa

Mielenkiitoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan laadukkaiden tuotteiden ja vakiintuneen asiakaskunnan parissa. Työtäsi tukevat yrityksen asiantuntijat ympäri Eurooppaa. Tästä Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Salvagnini Scandinavia:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja Eilakaislalta rekrytointia hoitava seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 030 6090 204 ja Salvaginin nykyinen, eläkkeelle jäävä huoltokoordinaattori Markku Lahtinen, p. 0400 651 799.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 8.3.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot