(Poistunut julkaisusta)

Huoltokoordinaattori Espoon Koskeloon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme on erikoistunut terveys- ja laboratorioalojen tarvikkeiden toimittamiseen. Sen lisäksi yritys tarjoaa koulutus- ja huoltopalveluita asiakkailleen.

Haemme nyt asiakasyritykseemme huoltokoordinaattoria kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää asiakaspalvelun tehtäviä liittyen varaosiin ja niiden hallinnointiin. Työssä osallistutaan myös käsillä tehtäviin töihin kuten tavaran vastaanottoon ja kevyisiin huoltotehtäviin.
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla hieman työkokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä. Asiakkaallamme on käytössä ASW toiminnanohjausjärjestelmä ja toivomme, että sinulta löytyisi osaamista toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Tehtävässä menestyminen vaatii suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa sekä ajantasaisia ATK-taitoja.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 30.4.2020 saakka. Työaika on arkipäivisin klo 8-16 ja työpiste sijaitsee Espoon Koskelossa. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa tarvittaessa pikaisesti. Asiakkaamme noudattaa Kaupan alan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan.

Täyty hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Huoltokoordinaattori Espooseen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Lisää hakemukseesi myös erillisen CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Lilli Toukola, tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen lilli.toukola@vmp.fi
Kesto
30.4.2020 asti
Lisätietoja
Lilli Toukola, lilli.toukola@vmp.fi, 0505608665
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.