Huoltokirja-asiantuntija
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Monitoring Services Oy (VMS) tarjoaa energianhallinta- ja huoltokirjapalveluita sekä kiinteistön turvallisuuteen liittyviä palveluita.

Vahanen on kiinteistön sähköisen huoltokirjan edelläkävijä. Käytössämme on nykyaikaiset työkalut, joita kehitämme aktiivisesti. Haemme nyt kasvavaan tiimiimme huoltokirja-asiantuntijaa itsenäisiin asiantuntijatehtäviin.

Laadit huoltokirjoja rakenteilla oleviin kiinteistöihin (asuinkiinteistöt, toimi- ja liikekiinteistöt). Vastaat projekteistasi kokonaisuutena ja olet yhteyshenkilömme projektin sidosryhmien suuntaan (isännöitsijät, huoltoliikkeet, kiinteistömanagerit, kiinteistön omistajat). Kartoitat olemassa olevien kiinteistöjen järjestelmät, laadit sähköisen huoltokirjan käyttäen nykyaikaisia menetelmiä ja koulutat kiinteistön ylläpidon eri osapuolet huoltokirjan käyttöön. Tehtävä täsmentyy valittavan henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Vastaat sinulle nimetyistä projekteista ja toimit asiakasvastaavana sovituissa asiakkuuksissa. Pääset osallistumaan laajan palvelukokonaisuutemme ja toimintatapojemme kehittämiseen. Vaikka projektit ovat itsenäisiä, tukenasi on monialaisen yrityksemme laaja asiantuntijaverkosto.

Palveluasenne, oppimishalu, oma-aloitteisuus ja ymmärrys oman tekemisen merkityksestä osana isompaa kokonaisuutta ovat meillä menestyksesi avaimet. Projektien langat pysyvät käsissäsi, pidät lupauksesi ja työtehosi ei lipsu paineen alla. Teet työtäsi asiakkaalle, et tingi hyvästä työn lopputuloksesta tai erinomaisesta asiakaspalvelusta. Liikekiinteistöjen teknisten järjestelmien ymmärtäminen sekä yleinen LVISA-osaaminen tukevat onnistumistasi tehtävässä. Edellytämme myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta järjestelmien hyödyntämisestä tiedon tuottamisessa ja toiminnan suunnittelussa. LVI- tai sähköinsinöörin tai muu kiinteistöalan koulutustausta antaa tehtävään hyvän pohjaosaamisen.

Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta tarjoamme palveluja valtakunnallisesti, joten työ edellyttää kuukausittaista matkustusvalmiutta. Tarjoamme työhön modernit työvälineet ja käytössäsi on myös etätyömahdollisuus.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 2.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Olli Rautsi: puh. 044 768 8373 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

www.vahanen.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270134
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Olli Rautsi, puh. 044 768 8373