(Poistunut julkaisusta)

Huoltokeskukseen kesäharjoittelija
Normet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsimme Iisalmen huoltokeskukseen kesäharjoittelijaa tiimiimme aikavälille 1.5. - 31.8.2021. 

Normetin Iisalmen huoltokeskuksen tuotanto-organisaatio vastaa kaivos- ja tunnelityökoneiden kunnostus ja huoltotöistä sekä muiden palvelutuotteiden valmistuksesta turvallisuus-, laatu-, ja tuottavuustavoitteiden mukaisesti. Haemme tiimiimme harjoittelijaa, jonka tehtävänä on kesäkaudella tuotannonsuunnittelun tukeminen, erilaisten kehitysprojektien toteuttaminen tuotannossa ja kesälomakauden tuuraaminen.  

Harjoittelijana pääset tutustumaan globaalin teknologia-alan huipun huoltokeskuksen tuotantoon, prosesseihin, organisaatioon, tuotannon suunnittelijan tehtäviin sekä erilaisiin kehitystoimiin. Tarkempi työskentelyaika voidaan sopia opintoaikataulujesi mukaisesti.  

Mitä me odotamme sinulta?

  • Olet soveltuvan alan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija
  • Olet kiinnostunut valmistuksen prosesseista ja toiminnan kehittämisestä 
  • Aikaisempi kokemus tekniseltä alalta ja tehdastyöstä katsotaan eduksi  
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Työskentelet itsenäisesti, mutta viihdyt myös osana tiimiä
  • Olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta
  • Tartut työtehtäviin rohkeasti

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyöpaikan, jossa pääset näkemään laajasti huoltokeskuksen toiminnot ja pääset itse kehittämään niitä. Lopullinen työnkuva muokataan koulutuksen ja osaamisen mukaan. Liity ammattilaistemme joukkoon!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa, Production Planner, Service Center, Tero Pitkänen (tero.pitkanen@normet.com, +358 40 0294 248) tai Service Supervisor, Asko Karhunen (asko.karhunen@normet.com, +358 50 4647 310).

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si kotisivujemme kautta www.normet.com/careers 28.2.2021 mennessä. Työhakemus on englanninkielinen, mutta voit täyttää hakemuksen suomeksi ja jättää haluamasi liitteet (esimerkiksi CV) suomenkielisinä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien harjoittelijoiden löydyttyä.