(Poistunut julkaisusta)

Huoltojärjestelmäinsinööri
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Kiinnostavatko sinua huoltojärjestelmien kehitys ja älykäs teknologia, joilla uudistetaan kunnossapidon liiketoimintaa?

Etsimme nyt VR Groupin kunnossapidon huoltojärjestelmät -tiimiimme kunnossapidon huippuosaajia rakentamaan tulevaisuuden huoltojärjestelmää. Kehitystyön avulla otamme käyttöön alan parhaat käytännöt ja teknologian, joilla pystymme hyödyntämään rautatiekalustosta saatavaa reaaliaikaista dataa. Tavoitteena on ennustaa datan avulla huoltotarpeet sekä viat perinteisen kilometriperusteisen huoltojärjestelmän sijaan.

Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi kaluston huoltojärjestelmän ja elinkaarisuunnitelman ylläpidosta sekä kehittämisestä yhteistyössä oman ja tuotantoyksikön asiantuntijoiden kanssa. Työssäsi kytket yhteen analytiikkaa ja perinteistä konetekniikkaa luoden uusia toimintamalleja. Yksikön tavoitteena on uudistaa koko toimintaamme. Saat tukea työhösi eri alojen huippuasiantuntijoilta. 

Osallistut vahvasti muutoksen toteuttamiseen tuotantoyksiköissä, esimerkiksi huolto-ohjelmien päivitystyön sekä tuotantoprosessin jalkauttamisen muodossa. Analysoit kaluston kunnossapitokustannuksia ja viet eteenpäin kehityshankkeita omalla vastuualueellasi. Tärkeä osa työtäsi on positiivisen muutoksen ilmapiirin ylläpitäminen ja edistäminen hyvän viestinnän ja oman esimerkin kautta. Työssäsi vastaat huoltojärjestelmämuutosten laatimisesta, päivittämisestä sekä raportoinnista tiimin vetäjälle ja yksikön johdolle.
 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on esimerkiksi insinöörin- tai diplomi-insinöörin tutkinto konetekniikan alalta ja sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä esimerkiksi kunnossapitoalalta tai valmistavasta teollisuudesta. Sinulla on kokemusta luotettavuuskeskeisestä ja kuntoon perustuvasta kunnossapidosta (RCM ja CBM). Olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen, järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen henkilö, joka motivoituu haasteista ja haluaa ottaa vastuuta. Ohjelmointitaidon perusteet helpottavat työtäsi. Ennen kaikkea olet tiimipeluri ja mukava persoona.
 
Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapitoa yhdessä data-analyytikkojen, tohtoreiden sekä asentajien ja rautatiekaluston teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tulet osaksi uudistuvaa organisaatiota logistiikka-alan näköalapaikalle ja teet työtä jonka tuloksilla on merkitystä ihmisten jokapäiväisessä elämässä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa huoltojärjestelmien kehitys -yksikön johtaja Mikko Alanko puh. 040 8622 391 tai sähköpostitse mikko.alanko@vr.fi sekä huoltojärjestelmäpäällikkö Veli-Pekka Hakatie puh. 040 8625 885 tai sähköpostitse veli-pekka.hakatie@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.