Huoltoinsinööri
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Asiakkaamme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. He yhdistävät ohjelmistot, sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa.

Haemme asiakkaallemme, johtavalle globaalille teknologiayritykselle

HUOLTOINSINÖÖRIÄ

työskentelemään teollisuuden taajuusmuuttajien huolto- ja asennustöiden parissa. Työ on alkuun 6-8 kk:n kokoaikainen määräaikaisuus, kesto vahvistuu hakuprosessin aikana. Hyvälle tekijälle on tulevaisuudessa tarjolla jopa vakituinen työ, joten tähän kannattaa tarttua!

Työ on reissutyötä Pohjois-Suomen alueella parista päivästä viikkoon kestävillä komennuksilla, joten odotamme joustavuutta työaikojen suhteen. Kun et ole muun asennustiimin mukana asiakaskohteissa, työtä tehdään asiakkaamme toimitiloissa Oulussa, esim. sähkökuvien piirtämisen parissa.

Työtehtäviisi kuuluu teollisuuden sähkömoottoreiden taajuusmuuttajien huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä. Vastaat osaltasi lisäksi muiden tuotannon laitteiden huollosta, ylläpidosta ja korjauksista. Toimit luontevasti yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Työ edellyttää sähkövoimatekniikan tai automaatiopuolen AMK-insinöörin koulutusta, tai muuta alalle sovellettavaa teknistä koulutusta (esim. energiatekniikka). Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on toki eduksi esim. tehtaiden kunnossapidosta ja/tai reissutyöstä, mutta kyky ja etenkin halukkuus oppia uutta ovat keskiössä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, ensiapukoulutus on eduksi.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan ammattilainen. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä yhdessä alansa johtavista yrityksistä, sopimuspalkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asennusreissuilla majoituttaan hotelleissa, päivärahat ja km-korvaukset maksetaan totta kai! Asiakkaamme tarjoaa räätälöityjä sertifikaattikoulutuksia, ja näin tukee kehittymistä ja on valmis panostamaan henkilökuntansa ammattitaidon ylläpitämiseen.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää hakemuksesi palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 26.9.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497523
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Räisänen (sanna.raisanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu