(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Metrohm Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme huoltoinsinööriä

Miksi töihin Metrohmille?

Pääset työskentelemään huipputeknologian parissa, mitä erilaisimmissa työympäristöissä ja meidän todella mukavien asiakkaiden ja kollegoiden parissa. Tässä työssä pääset tekemään itsenäisesti laitteiden asennus- ja huoltotöitä ja välillä myös käyttämään hyvää ongelmanratkaisukykyäsi. Sinulla on tukenasi osaava ja kannustava työyhteisömme, joten kaikkein haasteellisimpia asioita ei tarvitse ratkoa yksin. Meillä olet osa pientä ja ketterää organisaatiota, jonka emoyhtiö on sveitsiläinen Metrohm AG säätiö. Tässä työyhteisössä yhdistyvät niin pienen kuin suuren organisaation edut. Me tarjoamme erinomaiset työvälineet, työsuhde-edut sisältäen vapaan autoedun, kattavan työterveyshuollon ja liikuntaedun

Millaisia tehtäviä on tarjolla?

Työnkuvaasi kuuluvat laboratorio- ja prosessilaitteiden kausihuollot ja korjaukset asiakkaiden luona ja toisinaan Metrohm Nordic Oy:n toimipisteessä Vantaalla, Siilinjärvellä tai Oulussa, muista sijainneista voidaan keskustella erikseen. Näiden lisäksi teet laiteasennuksia asiakkaiden luona Suomessa ja satunnaisesti Virossa tai muissa Pohjoismaissa. Toimivat laitteet ja tyytyväiset asiakkaat niin laboratorioissa kuin prosesseissa ovat tavoitteesi. Huolto- ja asennustöiden lisäksi sinulta luonnistuvat huoltoraportointi ja huollon asiakastukipalvelu. Osaat rauhallisella ja rennolla asenteella neuvoa meidän mukavia asiakkaita mahdollisissa laitteisiin liittyvissä teknisissä haasteissa ja pitää yhteyttä sekä emoyhtiön huolto-organisaatioon että pohjoismaisiin kollegoihin englannin kielellä. Tarjoamme henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistaan emoyhtiön järjestämissä koulutuksissa.

Millaista uutta kollegaa etsimme?

Pienessä organisaatiossa jokaisen työpanoksella on merkitystä, joten etsimämme henkilö pystyy työskentelemään sekä itsenäisesti että osana työyhteisöämme. Uudella kollegalla on halu oppia uutta ja kehittyä. Hänellä tulee olla yhtä palveluhenkinen, reipas ja omatoiminen ote työntekoon kuin meillä muillakin. Uusi kollegamme viihtyy tässä mielenkiintoisessa, asiakaslähtöisessä työssä, joka edellyttää matkustamista kotimaassa ja satunnaisesti myös ulkomailla. Hänen osaamisensa täydentää tiimiämme ja meillä on mahdollisuus oppia myös toisiltamme. Soveltuva teknillisen alan koulutus tähän työhön on sähkö-, automaatio-, elektroniikka-, prosessi- tai kemian ala. Sujuvan suomen kielen lisäksi henkilöllä on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen, mutta muukin kielitaito on hyvä lisä kansainvälisessä työyhteisössä.

Haluatko työskennellä osana työyhteisöämme, laadukkaiden analyysilaitteiden parissa? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.10.2020 mennessä sähköpostitse: salla.paajanen@metrohm.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Metrohm Nordic Oy:n maajohtaja Salla Paajanen, puh 0503052206, ma 19.10. klo 13-15, pe 23.10. klo 9-10 ja klo 13-15 tai sähköpostitse: salla.paajanen@metrohm.fi.