(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Siemens Mobility

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Olisitko kiinnostunut työskentelemään raideliikenteen vaihteenkääntölaitteiden kunnostuksen parissa?  Meillä olisi siihen nyt loistava mahdollisuus, sillä Siemens Mobility hakee huoltoinsinööriä Pirkanmaalle.

Siemens Mobility tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan toimialasta. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä digitaalisia ratkaisuja mukaan lukien rata-automaatio, ratasähköistys ja liikkuva kalusto. Yritys kehittää tuote- ja palvelutarjontaansa jatkuvasti tuoden markkinoille uusia ja älykkäitä innovaatioita, jotka lisäävät infrastruktuurin saatavuutta, optimoivat suorituskykyä sekä parantavat matkustajien kokemuksia.  https://www.siemens.com/global/en/home/products/mobility.html

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tässä tehtävässä suunnittelet, valmistelet ja toteutat kunnostettavien raideliikenteen vaihteenkääntölaitteiden sekä vaihteenkoskettimien mekaanisen ja sähköisen lopputarkastuksen. Vastaat laitteiden testauksesta tarkoitukseen suunnitelluilla laitteistoilla ja huolehdit suoritettujen testien analyyseista, dokumentoinnista sekä raportoinnista. Työskentelet keskeisessä roolissa mahdollisten vikatapausten selvityksissä ja analysoinnissa. Lisäksi olet vahvasti mukana huoltoprosessin ja sen eri vaiheiden kehitystyössä ja optimoinnissa yhdessä muiden toimijoiden kanssa. 

Työskentelet läheisessä yhteistyössä Siemensin palvelupäällikön, service-tiimin sekä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa. Huolehdit tarvittaessa myös muiden työntekijöiden koulutuksesta, teknisestä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Työskentelet pääasiassa partnerin tiloissa Nokialla, mutta tarvittaessa työskentelet myös Siemensin Tampereen toimipisteellä. 

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Toivomme, että olet työntekijänä vastuuntuntoinen, tarkka ja luotettava. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, itsenäinen ja aktiivinen ote työhön. Eduksi katsotaan raideliikenteen tuntemus, mutta tässä tehtävässä ratkaisee ennen kaikkea asenne ja draivi kehittyä alan asiantuntijaksi. Saat työhön hyvän perehdytyksen.  

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö- tai konepuolen insinööri/ teknikko/sähköasentaja)
  • Useamman vuoden kokemusta koneiden ja sähkömekaanisten laitteiden kunnostuksesta/korjauksesta/huolloista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kieli on eduksi
  • Ajokortti (oma auto ei välttämätön)

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän itsenäisessä vastuussa modernin teknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi isossa yhtiössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti. 

Yhteystiedot

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.10. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition) + 46 70 728 1380

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility Oy

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time