(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Huoltoinsinööri, Siemens Healthcare Oy

Haemme nyt Huoltoinsinööriä, Jyväskylään.

Työsuhteen alkuun sijoitetaan laaja peruskoulutus, josta valtaosa tapahtuu Siemensin Saksan koulutuskeskuksessa.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Työ sisältää  terveydenhuollon kuvantavien laitteistojen, kuvatyöasemien ja IT -ratkaisuiden ylläpitoa. Ensisijainen tehtäväsi on toimia osana Customer Services -huoltotiimiä  ja suorittaa huolto- ja korjaustehtäviä. Siemensin turvallisuus- ja laatuohjeita noudattaen. Laitteistot sisältävät automaatiotoimintoja ja ohjelmisto- ja tietoliikenneteknisiä ratkaisuja joiden tuntemus on merkittävä etu.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Pystyt itsenäiseen-, määrätietoiseen- ja kustannustehokkaaseen työhön sekä olet vakuuttava yhteistyökumppani. Ymmärrät sujuvan asiakaspalvelun merkityksen yhtiömme imagolle. Ensisijaisesti työntekopaikkasi on Jyväskylässä ja muualla keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Sinun tulee olla kuitenkin mahdollista matkustaa tarvittaessa myös muualle. Kaikki laitteistot ovat sijoitettuina asiakkaiden tiloihin terveyskeskuksissa, lääkäriasemilla ja sairaaloissa.

Lisäksi edellytämme sinulta:

  • Tietotekniikka-alan-, lääketieteellisen tekniikan- , tai automaatioalan insinööritutkintoa (amk),  tai vastaavaa sähköalan tutkintoa
  • Elektroniikan ja sähkötekniikan perustuntemus on   välttämätöntä
  • Hyvää englannin- ja suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin- ja/tai     saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi
  •  Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Matkustusvalmiutta ja –halukkuutta kotimaassa ja ulkomailla
  • Ajokorttia (väh. B)

Mitä muuta minun tarvitsee tietää?

Tarjoamme sinulle kansainvälisen näköalapaikan terveydenhuollon tekniikan alueella, kehittymismahdollisuudet sekä osaavan asiantuntijaorganisaation tuen.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä.

Varmistathan, että täytät kaikki vaaditut kohdat hakulomakkeesta parhaan tietosi mukaisesti. Käytämme antamiasi tietoja arvioidaksemme sopivuuttasi tehtävään.

Yhteystiedot

Lisätietoja varten, otathan yhteyden rekrytoivaan esimieheemme: Antti Laine,  Customer Services Manager, +358 50 512 6575 arkisin klo. 8 – 16.