(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Huoltoinisinööri, Siemens Healthcare Oy

Siemens Healthcare Oy Suomessa vahvistaa toimintaansa ja etsii alan ammattilaisia joukkoonsa. Pääset mukaan mielenkiintoiseen, kehittyvään organisaatioon.  Haemme nyt uuteen tehtävään asiakastukitiimiimme kliinisen kemian, immunokemian ja hematologian ja laboratorio automaation vahvaa osaajaa, Huoltoinsinööriä.

Siemens Healthcare Oy on yksi johtavista toimijoista terveydenhuollon teknologian alalla. Tuotamme diagnostiikassa, hoidossa ja potilasseurannassa tarvittavaa korvaamatonta tietoa terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Laaja laite- ja menetelmävalikoima yhdessä IT-ratkaisujemme ja ammattitaitoisen palvelun kanssa on suunnattu avustamaan asiakkaitamme, parantamaan työtehoa ja kehittämään terveydenhuoltoa.www.healthcare.siemens.fi

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Työ sisältää pääasiassa kliinisen kemian, immunokemian ja hematologian laitteistojen ylläpitoa. Ensisijainen tehtäväsi on toimia osana asiakastukitiimiämme ja suorittaa huolto- ja korjaustehtäviä Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla Siemensin turvallisuus- ja laatuohjeita noudattaen.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aktiivinen asenne työntekoon, aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, joustavuutta, paineensietokykyä, hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi. Työtehtävän hoitaminen on mahdollista myös kotikonttorista käsin.

Sinun tulee olla mahdollista matkustaa runsaasti, sillä valtaosa työajastasi on matkatyötä. Laitteistot ovat sijoitettuina asiakkaiden tiloihin terveyskeskuksissa, lääkäriasemilla ja sairaaloissa.

Odotamme sinulta:

  • sairaalan laboratorioympäristön ja siihen liittyvien sovellutusten tuntemusta
  • sopivaa koulutusta (esim. automaatioinsinööri tai vastaavat taidot muutoin hankittuna)
  • laboratorioanalyysilaitteiden huoltotuntemusta ja -kokemusta
  • suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää ammattimaista asennetta, yhteistyö- ja organisointikykyä
  • matkustushalukkuutta, joustavuutta työajan käytössä

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle kansainvälisen näköalapaikan terveydenhuollon tekniikan alueella, kehittymismahdollisuudet sekä osaavan asiantuntijaorganisaation tuen.

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Kasari, Huoltopäällikkö, Siemens Healthcare Oy 050 0457 006 tapio.kasari@siemens-healthineers.com

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 2.8.2019 mennessä.