(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Asiakkaallemme, Makrum Oy:lle rekrytoidaan HUOLTOINSINÖÖRI konepajateollisuuden asiantuntija-asentajatehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko tuotantoteknologian ammattilainen, jolla on vankka tuntemus teollisuuden toimialasta?  Vahvuutesi on automaatio- tai sähköpuolen asennustehtävissä ja nopeassa oppimiskyvyssä?

Makrum Oy on lastuavan työstön ratkaisuja tarjoava ja maahantuova yritys. Heidän asiakaskuntaansa ovat esimerkiksi konepajateollisuus. Heillä on uudet toimitilat Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nykyinen huoltoinsinööri on eläköitymässä ja tästä syystä haemme työlle jatkajaa tiimiin. Työnteko on mahdollista aloittaa ilman ennakkotietoutta työstökonemaailmasta, koska työhön annetaan hyvä opastus ja ohjaus.

Tehtävänkuvaus:

Huoltoinsinöörinä vastaat koneenasennuksesta ja huolloista myydyille laitteille. Työtä tehdään pääosin asiakkaan tiloissa ja siten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat myös tärkeä osa työnkuvaa. Tutustut työssä hyvin asiakkaan toimintaan ja olet helposti lähestyttävä tekninen asiantuntija asiakkaillemme yhdessä muun tiimin kanssa.

Työssä tulee reissattua asiakkailla Suomessa, ja osin ulkomaille; jonkin verran työ vie Eurooppaan ja messumatkoilla Aasiaan. Omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä työnteon kannalta, koska työssä ollaan paljon liikkeessä. Toimistolla Pirkkalassa ollaan arviolta yhtenä päivänä viikossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme sinulta vahvaa osaamista automaatio- ja sähköpuolen töistä. Voit olla koulutukseltasi automaatio- tai sähköinsinööri, tai olet työssä oppinut osaaja ja sinulla on muu soveltuva koulutus. Sinulla on vahva tekninen ymmärrys ja olet nopea omaksumaan sekä soveltamaan uutta tietoa. Olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti ja kantaa luontaisesti vastuun asioiden läpiviennistä. Kestät myös asiakkaalta tulevan paineen asioiden hoitamisessa, ja se laittaa sinut työskentelemään kovemmin.

Työntekoon voi käyttää omaa autoa, kilometrikorvauksia ja päivärahoja tulee työssä kohtalaisesti. Myös vapaa autoetu on työssä mahdollinen. Työn kansainvälisyyden takia työssä on välttämätön englannin kielen taitoisuus, vaikka pääosin työkieli on suomi. Työnteon sujuvuuden kannalta sinulla tulee olla myös hyvät IT-taidot.  

Tarjoamme:

Sinulle pitkäaikaisen työpaikan, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan aikatauluun, toimia itsenäisesti asiakastyössä ja kasvattaa omaa asiantuntijuutta. Saat työhön kattavan opastuksen ja tiimin vahvan tuen. Tehtävän palkkaus on hyvä ja palkan lisäksi tulevat päivärahat ja mahdolliset kilometrikorvaukset. Yrityksessä on käytössä myös tulospalkkaus.  

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätiedustelut HR-konsultti Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti, joten toimi pikaisesti. Täytä hakemus sivuillamme www.workpower.fi siis jo tänään, niin otamme sinuun  yhteyttä!

Voit myös lähettää oman CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen s-postilla HR-konsultti 
mira.salomaa@workpower.fi

Avainsanat: huolto, asennus, insinööri, asentaja, liikkuva työ, Pirkanmaa