(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt Metso Minerals -liiketoimintaamme Huoltoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen tukemaan asiakastamme kuonankäsittelylaitoksen huolto- ja tarkastustöissä. Tehtävän toimipiste on Harjavallassa, mutta tehtävän toimialue on koko Suomi.

Huoltoinsinöörinä vastuullasi on asiakkaan laitoksen murskaus-, seulonta- ja rikastusprosessilaitteiden huolto-, korjaus- ja tarkastustehtävät.

Monipuoliset työtehtävät sisältävät laite- ja laitostarkastuksia ja käyttöönottoja sekä käytännön huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Lisäksi tarvittaessa vastuullesi kuuluu myös työn suunnittelua, organisointia sekä työnjohtamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja alihankkijoiden kanssa sekä lisäksi Metson muiden huolto-organisaatioiden kanssa. Tehtävä on päivätyö ja se sisältää matkustamista koko Suomessa.

 

Menestyäksesi

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla vahva mekaaninen osaaminen, hyvät kädentaidot sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Sinulla on jo aiempaa kokemusta huolto-, kunnossapito- tai tarkastustyöstä. Rikastusprosessilaitteiden tuntemus ja/tai hydrauliikka- ja automaatiokokemus katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja teet työsi aina huolellisesti. Työskentelet tehokkaasti myös paineen keskellä ja suhtaudut asioihin käytännönläheisesti. Olet palveluhenkinen ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. konetekniikan insinööri). Tietoteknisten perustaitojen lisäksi sinulla on myös valmiudet oppia uusia työtapoja ja -menetelmiä. Järjestelmämme ovat englanninkielisiä, joten sujuva englannin kielen taito on edellytys.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työhösi. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä arvostetun kansainvälisen yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Service Manager Lauri Ylönen, puh: +358 50 317 3950. Puhelut perjantaisin klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi Metso Careers -sivulla viimeistään sunnuntaina 30.6.2019. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.