(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Hakuaika: 31.8.2018 - 23.9.2018
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme HUOLTOINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalan lääkintälaitehuoltoon, Lahteen. 

Huoltoinsinöörinä tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti kuvantamis- ja sädehoitolaitteiden kunnossapitotehtäviin liittyvät työt sekä toimiminen säteilyteknisten laitteiden teknisenä asiantuntijana esimerkiksi uudishankkeisiin liittyvissä projekteissa. 

Lääkintälaitehuolto toimii yhtymän asiantuntijaorganisaationa ja vastaa sähkökäyttöisten lääkintä-, säteily- ja laboratoriolaitteiden huollosta ja kunnossapidosta sekä laiterekisterin ylläpidosta. Toimialueena on koko yhtymän alue, pääasiallisesti kuitenkin Päijät-Hämeen keskussairaala. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä terveysteknologian huippua edustavien laitteiden parissa alan ammattilaisten joukossa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai insinöörin tutkintoa sekä riittävää työkokemusta kyseiseltä alalta. Katsomme eduksi työkokemuksen lääkintä- ja säteilylaitteiden kunnossapitotehtävistä sekä työskentelystä sairaalaympäristössä. Arvostamme oppimis- ja yhteystyökykyä sekä hyvää tietotekniikkaosaamista ja englannin kielen taitoa.  

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään!

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Tekniset sopimus
Työavain: PHHYKY-14-55-18

Yhteystiedot

Sairaalainsinööri Lasse Mäkinen
puh. 044 719 5481

Tekninen johtaja Isto Kuolimo
puh. 044 719 5484
ajalla 10.-21.9.2018