(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
ABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Meillä ei ole ainoastaan kunnianhimoisia tavoitteita vaan myös selkeät näkemykset siitä, miten ne saavutamme. Voit olla varma siitä, että olet luomassa parempaa maailmaa riippumatta siitä, missä tehtävässä työskentelet ABB:llä. Rakennamme kestäviä voimalaitoksia maailman syrjäisiin kolkkiin, parannamme autotehtaiden työntekijöiden turvallisuutta ja kehitämme uusia teknologioita saastumisen ehkäisyyn. Tekemämme työ koskettaa miljoonien ihmisten elämää.

Digitaalisuus on osa arkipäiväämme. Mielenkiintomme kohdistuu digitaaliseen kuvantamiseen ja tietojärjestelmiin. Työssämme kehitymme Windows-ympäristön osaajiksi. Yhteistyö asiakkaiden kanssa siivittää päivämme kulkua. Oma työmme on aina ollut haastavaa ja kehittävää, mutta ABB tarjoaa myös globaaleja mahdollisuuksia työurallesi.

Työssäsi vastaat asiakkaan laadunvarmistusjärjestelmien toimivuudesta. Otamme käyttöön, päivitämme ja huollamme paperiteollisuuden Web Inspection Systems (WIS) -vianilmaisujärjestelmiä ja ABB Quality Control -laatumittausjärjestelmiä. Työmme teemme asiakkaiden luona Suomessa ja ulkomailla.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:
• Automaatio- tai sähkövoimateknikon tai insinöörin koulutusta
• IT-taitoja, kokemusta serveri- ja työasemaympäristöstä ja tietoverkoista
• Kykyä tehdä päätöksiä ja toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä
• Äidinkielen tasoista suomen tai ruotsin kielen taitoa
• Hyvää englannin kielen taitoa.

Pääset tehtävään nopeammin kiinni, jos sinulla on
• aiempaa työkokemusta paperi- tai kartonkiteollisuudessa laatumittauksen ja vianilmaisimien parissa
• Windows Serverien tuntemusta.

Meillä työsuhteet ovat pitkiä ja ammatilliseen kehittymiseen tarjotaan paljon mahdollisuuksia. Työn itsenäisyys ja asiakassuhteiden rakentaminen ovat meille tärkeitä asioita. Tule mukaan ja lähetä hakemuksesi meille 14.8.2018 mennessä tunnuksella FI64521532 osoitteessa www.abb.fi/uralle.

Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Palojärvi p. +358 50 33 27267 ja Tomi Tiippana, p. +358 50 335 2134.