(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

Huoltoinsinööriä

Tehtävät

Boliden Kevitsan kaivoskonekorjaamolla huolletaan avolouhinnassa käytettävä kalusto aina henkilöautoista CAT 793F ja CAT 795 F-AC kiviautoihin, poravaunut, Komatsu PC5500 ja PC8000 pistokauhakaivinkoneet, pyöräkuormaajat ja muut apukoneet. Haemme nyt uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektin ajaksi huoltoinsinööriä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Huoltoinsinöörin päätehtävät ovat poravaunujen huoltojen kokonaisvaltainen suunnittelu ja valvonta. Hänen vastuullaan ovat:

  • Poravaunujen huoltojen kunnossapitosuunnitelman laatiminen
  • Huoltoprojektien koordinointi, valvonta ja raportointi
  • Työkalujen ja lisätyövoiman varaaminen huoltotöihin
  • Varaosavaraston ylläpito ja varastoitavien osien määritys
  • Huoltolistojen ja ohjeiden luominen ja ylläpito
  • Laitteiston käyttövarmuuden kehittäminen laadunvalvonnan kautta
  • Taloudellisten toimintatapojen kehittäminen
  • Työturvallisuuden valvonta, kehittäminen ja huoltojen riskiarviointi
  • Toiminnan jatkuvaan kehittämiseen tähtäävät erilliset projektit

Koulutus ja vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä pidemmän ajan työkokemusta huoltosuunnittelusta. Esimies- ja johtamiskokemus ovat eduksi tehtävää täytettäessä. Omaat erinomaiset projektinjohtamistaidot, paineensietokykyä sekä hyvän suullisen ja kirjallisen kielitaidon suomeksi ja englanniksi. Kiinnität huomiota korjaamotoiminnan kustannuksiin ja pyrit kehittämään kustannustehokkaita, laadukkaita ja turvallisia toimintatapoja.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Boliden Kevitsan liikkuvan kaluston kunnossapidon suunnittelu on erinomainen mahdollisuus näyttää ja kehittää osaamistasi Suomen louhintamäärältään suurimmalla avolouhoksella. Lisäksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Jari Seppälä, korjaamopäällikkö, jari.seppala@boliden.com
Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, lisätietoja saat Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttuselta, minna.helttunen@boliden.com   

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Bolidenin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 27.5.2018 mennessä.