(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme Huolto-insinööriä suorarekrytointina.

Asiakkaamme on 90-luvun lopulla perustettu koneenrakentaja, joka suunnittelee ja toimittaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä korkean teknologian automaatio-ja robottisovelluksia. Päätoimialueina ovat Suomessa sijaitsevat elintarviketeollisuuden yritykset.

Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen tekninen osaaja , joka tulee työskentelemään laitteiden ja linjojen huolto- ja varaosatoimintojen koordinoinnissa. Työ pitää sisällään mm. tarjousten laatimisen, osien tilauksen ja oston sekä niiden lähetyksen asiakkaille, osien asennukset ja muutosten teon ohjelmiin. Työ on osittain liikkuvaa asiakkaiden luona!

Hakijalta edellytämme:
-Sähkön ja mekaniikan tuntemusta
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta
-Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
-Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle vakituisen työpaikan ja hyvän sekä kannustavan palkkauksen. Aloitamme haastattelun jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi