(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri (Vantaa)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Endress+Hauser on mittaus- ja säätötekniikkaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ydinosaamisemme on prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen mittaus- ja säätölaitteissa ja niiden kokonaisratkaisuissa sekä palveluissa laitoksen koko elinkaaren ajaksi. Tarjoamme vahvan prosessi- ja projektiosaamisen ja paikallisen palveluverkoston lähellä asiakasta.

Endress+Hauser etsii nyt HUOLTOINSINÖÖRIÄ Vantaalle.


Tehtävässä toimit monipuolisesti mittaus- ja säätötekniikkaan liittyvien laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työsi on monipuolinen ja vaihteleva, ja kohtaat päivittäin asiakasyritysten asiantuntijoita prosessiteollisuuden ympäristössä.

Tehtäväsi sisältävät:


  • laitteiden käyttöönottoa ja huoltoa
  • asiakkaiden teknisenä tukena toimimista
  • erilaisten mittausteknisten haasteiden analysointia ja ratkaisemista

Tehtävän hoitamista edesauttaa automaatio-, prosessitekniikan tai sähköpuolen opinnot.

Olet teknisesti orientoitunut ja omaat rationaalista ajattelukykyä. Sinulla on taito yksinkertaistaa asiat ymmärrettäväksi, ja otat luontevasti konsultoivan ja asiantuntijamaisen lähestymistavan.

Työsi on liikkuvaa ja tapahtuu pääosin asiakkaiden teollisuuslaitoksilla, joten se edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä. Konsernikielemme on englanti, ja pääset käyttämään sitä työssäsi monipuolisesti.

Meille on tärkeää, että arvostat omaa ammattiosaamistasi ja ymmärrät sen merkityksen isona osana asiakastyytyväisyyttämme. Työnkuvasi on itsenäinen, mutta takanasi on osaava ja ammattitaitoinen tiimi josta saat tukea aina kun se on tarpeen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 18.02.2018 mennessä

Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä seniorikonsultti Niina Ruuselalta 050 562 7308 2.2. klo 9 - 10 tai 7.2. klo 12 - 14 tai sähköpostitse niina.ruusela@personalhuset-sg.com.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhusetin kanssa


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi