Huoltoinsinööri validointilaboratorion kunnossapitotehtäviin
Murata Electronics Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsimme validointilaboratoriotiimiimme huoltoinsinööriä vastaamaan testi- ja mittalaitteiden kunnossapidosta. Tulet osaksi hieman alle parinkymmenen henkilön tiimiä. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä niin työparisi kuin laboratorion testi-insinöörien ja -teknikoidenkin kanssa.

Avaintehtäviisi kuuluu

 • validointilaboratorion testikaappien ja mittalaitteiden kunnossapito, kuten määräaikaishuoltojen suunnittelu ja toteutus, vianselvitys ja korjaustoimenpiteet
 • laiteongelmiin reagointi ja ongelmanratkaisu yhdessä laboratorion tukitiimien kanssa
 • päivittäisen laboratoriotyöskentelyn sujuvuuden tukeminen ja edesauttaminen

Voit olla kokenut kunnossapidon ammattilainen tai urasi alussa oleva osaaja, jolle on jo kertynyt kokemusta joko teknisistä tai kunnossapidon tehtävistä laboratorio- tai tuotantoympäristössä. Sovit hyvin porukkaamme, jos olet aktiivinen, itsenäinen, pidät käytännön ongelmien ratkaisemisesta ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen.

Odotamme sinulta

 • Soveltuvia teknisen alan opintoja (esim. insinööri) painottuen mieluiten kone- tai automaatiotekniikkaan tai elektroniikkaan
 • Ongelmanratkaisutaitoja sekä käytännönläheistä ja tarkkaa työskentelyotetta
 • Vahvaa kiinnostusta kunnossapidon tehtäviin testilaboratorioympäristössä
 • Sähkötekniikan, elektroniikan ja automaation osaamista
 • Suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kunnossapidon tehtäväkentän, jossa pääset hyödyntämään taitojasi sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa tuotekehitysympäristössä. Cross‑Functional Team ‑kulttuurimme takaa, että saat työssäsi kannustusta ja sparrailutukea eri alojen huippuasiantuntijoilta, jotka jakavat mielellään osaamistaan kanssasi ja haluavat oppia sinulta. Tehtävä on vakituinen.

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä parantamalla elämänlaatua sekä mahdollistamalla turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda.

Haluatko kuulla lisää? Voit tiedustella tarkemmin tehtävästä, tiimistä ja työympäristöstä rekrytoivalta lähijohtajalta Noora Nevalaiselta, Validation Testing Manager. Tavoitat Nooran hakuaikana sähköpostitse (noora.nevalainen@murata.com) ja puhelimitse arkisin klo 10–12 (040 5610557).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän ansioluettelon sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja kuinka soveltuisit tehtävään, viimeistään 26.9.2021. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana ja avoin tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Blogistamme voit lukea lisää siitä, minkälaista työskentely Muratalla on ja varmistua siitä, onko Murata työpaikkana juuri sinua varten! Kerromme mm. minkälaisia opiskelu- ja urapolkumahdollisuuksia tarjoamme ja miltä kehittäminen ja kehittyminen näyttävät Muratalla tuotekehityksestä tuotantotyöhön.

Lue lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com ja seuraa meitä LinkedInissä (Murata) Instagramissa (@muratafinland) ja Facebookissa (@MurataElectronics).

kunnossapitotehtävät laiteinsinööri testilaboratorio testilaite testilaitteet testaus huoltotyö huoltotehtävät huolto kunnossapitotyö mittalaitteet konetekniikka automaatiotekniikka elektroniikka työpaikat työnhaku työpaikka työtehtävä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1495894
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Vakinainen virka
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Noora Nevalainen (noora.nevalainen (a) murata.com)
 • Sijainti: Vantaa