(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri (Turku)
Marine Diesel Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Marine Diesel Finland Oy on perustettu vuonna 1992 ja yhtiössä työskentelee tällä hetkellä yli 40 työntekijää. Yritys on erikoistunut laivojen propulsiolaitteiden huolto-, korjaus ja asennustöihin. Marine Diesel Finland Oy toimii kansainvälisesti ympäri maailmaa. Lisätietoa yrityksestä www.marinediesel.fi

Marine Diesel etsii nyt kauttamme huoltoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät kunnossapidon, huoltojen ja koneasennusten parissa. Vastuullasi on huoltoryhmän vetäminen ja kommunikointi eri sidosryhmien suuntaan.

Toivomme hakijoilta teknistä peruskoulutusta (teknikko/insinööri/diplomi-insinööri) tai vastaavaa työkokemusta. Hallitset englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti, sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työtehtävissäsi tulet tarvitsemaan hyvää paineensietokykyä, sekä asiakaskeskeistä työskentelyotetta.

Edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta ja intohimoa kehittyä oman alansa huipuksi. Työssä pärjää motivoitunut tiimipelaaja, jolla on halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.