(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri/-teknikko
ProMinent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme ammattitaitoista huoltoinsinööriä/-teknikkoa vahvistamaan huoltotiimiämme

Tehtävänkuvaus:

Huoltoinsinöörin/-teknikon tehtävässä palvelet asiakkaitamme laitehuoltoon, huoltosopimuksiin ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä. Teet laitteiden käyttöönotto- ja asennustehtäviä joko omissa tai asiakkaidemme toimitiloissa. Lisäksi toimit asiakkaiden teknisenä laitetukena ja autat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kontaktoit aktiivisesti myös sopimusasiakkaita ja huolehdit heidän määräaikaishuolloista. Yrityksen sijaintipaikka on Helsingissä ja toivomme työntekijän pystyvän työskentelemään tästä toimipisteestä käsin.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi automaatio-, prosessi tai sähkötekniikan alalta. Sinulla on monipuolista käytännön kokemusta teollisista huolto-, ylläpito- ja asennustöistä. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vesilaitoksien sekä uimahallien huoltotyötehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen sekä tarkka, ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Toimit luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Huolto-insinöörin työkenttä kattaa koko Suomen, edellytämme matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- ammattitaitoisen organisaation sekä tiimin tuen
- mahdollisuuden vastuun kasvattamiseen osaamisen ja näyttöjen kautta
- kiinteän palkkauksen ja tiimin tulokseen sidotun vuosibonuksen
- hyvän perehdytyksen ja koulutuksen.

Odotamme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/teknikko tai muu tekniikan alan koulutus)
- aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
- englannin kielen taitoa
- matkustusvalmiutta kotimaassa.  

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Haku:

Hae avointa tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 8.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.