Huoltoinsinööri, Roche Diagnostics
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021
Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche -konsernia, joka on yli 28 miljardin euron liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa.
KUVAUS
Tehtävässä tulet työskentelemään Rochen laitteiden kenttähuoltoryhmässä vastaten laiteasennuksista, korjauksista sekä ohjelmistopäivityksistä. Tulet työskentelemään asiakkaiden parissa koko Suomen alueella. Työnkuvasi on liikkuva ja työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä alallaan arvostettuun yritykseen! Roche Diagnostics Oy tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on alalle soveltuva, esimerkiksi terveystekniikan tai biotekniikan koulutustausta. Sinulla on kokemusta mekaanisten laitteiden parista ja kiinnostus terveysteknologiaa kohtaan. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Hallitset perustiedot tietotekniikan verkkorakenteista ja yleisimmistä käyttöjärjestelmistä sekä kommunikoit sujuvasti myös IT-asiantuntijoiden kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta sekä ajokorttia. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla on halua liikkuvaan asiakastyöhön. Sinulla on asenne kohdallaan, etkä säikähdä, vaikka työaika venyy!

Sinulla on


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai mekaniikan insinööri)
* Aikaisempaa työkokemusta
* Kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan
* Matkustusvalmius ja kiinnostus liikkuvaan asiakastyöhön
* Ajokortti
* Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot
* Halua haastaa itseään ja kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sairaala- tai laboratoriolaitteiden huollosta. Lisäksi osaaminen molekyylidiagnostiikan automaateista katsotaan suureksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työmäärä: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen
* Paikka: Pääkaupunkiseutu
* Palkka: sopimuksen mukaan

MUUTA TIETOA
Lue lisää Rochesta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477979
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo