(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri, Roche Diagnostics
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Oletko huoltoinsinööri, jolla on kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan? Pidätkö liikkuvasta työstä? Asiakasyrityksemme etsii huoltoinsinööriä ja tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa. Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää!
KUVAUS
Tehtävässä tulet työskentelemään Rochen laitteiden kenttähuoltoryhmässä vastaten laiteasennuksista, korjauksista sekä ohjelmistopäivityksistä. Tulet työskentelemään asiakkaiden parissa koko Suomen alueella. Työnkuvasi on liikkuva ja työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä alallaan arvostettuun yritykseen! Roche Diagnostics Oy tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on alalle soveltuva, esimerkiksi terveystekniikan tai biotekniikan koulutustausta. Sinulla on kokemusta mekaanisten laitteiden parista ja kiinnostusta terveysteknologiaa kohtaan. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Hallitset perustiedot tietotekniikan verkkorakenteista ja yleisimmistä käyttöjärjestelmistä sekä kommunikoit sujuvasti myös IT-asiantuntijoiden kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta sekä ajokorttia. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla on halua liikkuvaan asiakastyöhön. Sinulla on asenne kohdallaan ja selvität asiakastilanteet huolella loppuun saakka!

Sinulla on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai mekaniikan insinööri)
* Aikaisempaa työkokemusta
* Kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan
* Matkustusvalmius ja kiinnostus liikkuvaan asiakastyöhön
* Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot
* Halua haastaa itseään ja kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sairaala- tai laboratoriolaitteiden huollosta. Lisäksi osaaminen kliinisen kemian, immunologian, mikrobiologian, hematologian tai kudosdiagnostiikan automaateista katsotaan suureksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työmäärä: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen
* Paikka: Koko Suomi
* Palkka: sopimuksen mukaan
* Julkaisupäivämäärä: 22.10.2020
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Roche Diagnosticsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche -konsernia, joka on yli 28 miljardin euron liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa.