(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri pitkään työsuhteeseen
Holger Hartmann Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018
Holger Hartmann Oy
Asiakasyrityksemme Holger Hartmann Oy on erikoistunut kentällä käytettäviin mittalaitteisiin ja koneisiiin. Yrityksen asiakkaita ovat erilaiset teollisuus-, turvallisuus- ja ympäristöalan yritykset. Holger Hartmann Oy on osa kansainvälistä vakavaraista konsernia ja yrityksellä on hyvät tulevaisuuden suunnitelmat. Tutustu asiakkaamme tuotteisiin osoitteessa www.holgerhartmann.fi.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Holger Hartmann Oy:lle osa-aikaista huoltoinsinööriä Tampereen Epilään. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle. Työ on korkean profiilin analysaattoreiden huoltoa ja kalibrointia, johon perehdytetään työsuhteen alussa. Perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus työskennellä joustavina työaikoina omien toiveiden mukaan. Työmäärä on neuvoteltavissa, noin 15-20 tuntia viikossa, ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi insinööriopiskelijalle.
Odotamme sinulta
Hakijalta edellytetään insinööriopintoja, mutta tutkinnon ei tarvitse olla valmis. Vastaava työkokemus on hakijalle eduksi, muttei välttämätön. Työ on itsenäistä, joten hakijan tulee olla oma-aloitteinen, joustava ja kiinnostunut oppimaan uusia asioita.
Muut tiedot
Toiveena on löytää pitkäaikainen työntekijä, jolta löytyy kiinnostusta kehittyä työn mukana. Asiakasyritys tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin tulevaisuudessa, esimerkiksi siirtymisen WRC ralliautojen komponenttien huoltotöihin.

Jätä hakemuksesi viimeistään 29.7.2018 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Toimithan nopeasti, koska haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.
Kesto
Yli vuosi
Lisätietoja
Jutta Häkkinen, Jutta.Hakkinen@vmp.fi, 040 307 5200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.07.2018 mennessä.