Huoltoinsinööri liikkuvaan työhön
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
Etsimme nyt tekijää kasvamaan huoltoinsinöörin rooliin Hexagon Metrology Oy:lle. Onko sinulla tekninen koulutustausta sekä valmiutta matkustella ympäri Suomea? Oletko oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen työntekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista huoltoinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Hexagon Metrology Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa 3D-koordinaattorimittatuotteiden parissa tehden koneiden kalibrointi- ja huoltotöitä. Huoltotehtävät ovat mekaanisia ja ohjelmien kautta tehtäviä. Tulet vastaamaan omista asiakkuuksista sekä matkustelemaan ympäri Suomea. Lisäksi tehtäviisi sisältyy erilaisia vikatilanteiden selvittämisiä sekä teknisenä tukena toimimista.

Toimenkuva on hyvin itsenäinen, joten tehtävissä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja aktiivista otetta työntekoon. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tulet aluksi työskentelemään kokeneemman kollegan kanssa. Perehdytyksen jälkeen pääset osallistumaan koulutusjaksoihin Ruotsissa sekä Italiassa. Pääset osaksi työpaikkaa, panostetaan viihtyisään työilmapiiriin sekä työntekijöiden kehittämiseen ja kouluttamiseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (teknikko/AMK). Emme edellytä, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme, että työelämän pelisäännöt ovat sinulle tuttuja. Olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu, joustava sekä oma-aloitteinen tekijä. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin. Sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen taito sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (teknikko/AMK)
* Matkustusvalmiutta ja kiinnostusta toimia liikkuvassa työssä
* Oma-aloitteinen ote työskentelyyn sekä kiinnostusta uuden oppimiseen ja kehittymiseen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksesi rekrytointiprosessissa osaamisen CAD-ohjelmistosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, tehtävä sisältää matkustusta ympäri Suomea

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 01.04.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Hexagon Metrology Oy on osa Hexagon-konsernia, joka on alansa suurin toimija työllistäen yli 18 000 tekijää ympäri maailman. Hexagonin tuotteet auttavat teollisia valmistajia kehittämään tämän päivän käänteentekeviä tekniikoita ja huomisen elämää muuttavia tuotteita.

Hexagon Metrologyn Suomen toimipisteellä on 9 työntekijää ja yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin Valimossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255061
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki