(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri Kouvolaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Haemme vahvassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Kouvo Automation Oy:lle HUOLTOINSINÖÖRIÄ huolto- ja asennus tiimiin.

Kouvo Automation Oy myy, asentaa ja huoltaa mittalaitteita teollisuuden ja OEM-laitostoimittajien tarpeisiin. Yritys on perustettu 1982 ja on henkilökunnan vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen kautta saavuttanut erittäin vankan ja arvostetun aseman teollisuuden mittalaitteiden toimittajana. Kouvo Automation Oy kuuluu ruotsalaiseen, Tukholman pörssissä noteerattuun Addtech-konserniin.

               

Lisätietoa yrityksestä: www.kouvo.fi

Työtehtävä sisältää asiakkaamme edustamien mittalaitteiden asennukset, käyttöönotot ja huoltotoimenpiteet. Tehtäväkenttänäsi on koko Suomi, Hangosta Nuorgamiin. Tukea tehtävään tarjoavat asiakkaamme kokeneet kollegat ja päämiesten asiantuntijat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta uusien asioiden oppimiseen, yhteistyökykyä, joustavuutta, matkustushalukkuutta ja todellista halua auttaa asiakkaita parantamaan heidän prosessiensa käytettävyyttä ja suorituskykyä.

Olet koulutukseltasi teknikko tai insinööri ja omaat kokemusta automaatio- ja/tai sähköasennuksista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvämaineisella työnantajalla mukavassa työporukassa.

Lisätietoja voi kysellä Rami Rädyltä numerosta 044 412 4747, tai sähköpostitse osoitteesta rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy