(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri kansikonelaitteiden huolto-osastolle
Rolls-Royce Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Rolls-Royce Oy Ab toimittaa ohjailupotkurilaitteita, kansikoneita ja vesisuihkulaitteita meriteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Etsimme huoltoinsinööriä kansikonelaitejärjestelmien käyttöönotto-, huolto- ja korjaustehtäviin kyvykkääseen huoltotiimiimme. Toimit osana globaalia kenttätiimiä, mutta sinulta odotetaan myös itsenäistä työskentelyä kansainvälisessä ympäristössä. Sinulla on jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta.

Toimipisteesi sijaitsee Raumalla, Rolls-Royce Oy Ab:n juuri uusituissa työtiloissa.

Odotamme sinulta teknistä peruskoulutusta (teknikko/insinööri/diplomi-insinööri) tai vastaavaa työkokemusta. Sähkö- tai automaatioalan kokemus katsotaan eduksi. Hallitset englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, sekä omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Työ tapahtuu kotimaassa ja ulkomailla, joten sinulta odotetaan matkustusvalmiutta sekä aktiivista ja asiakaskeskeistä otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä, jatkuvasti kehittyvien, korkean teknologian tuotteiden parissa toimivassa organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Sievi-Korte, Service Manager, puh. +358 40 510 0405. Jätä hakemuksesi CV:n kera 11.1.2019 mennessä osoitteeseen https://rollsroyce.wd3.myworkdayjobs.com/professional/job/Rauma-FI-RA/Field-Service-Engineer_JR6041638.