(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri/ Huoltoteknikko
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt Metso Valves -liiketoiminnan Lappeenrannan huoltopisteeseen Huoltoinsinööriä/Huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Taustastasi ja kokemuksestasi riippuen tehtävät voivat sisältää venttiilituotteiden huolto-, kokoonpano-, ja varastointitehtäviä sekä niihin liittyvää koordinointi-, suunnittelu-, ja työnvalvontatyötä asiantuntijaroolissa. Kokemuksesi ja koulutuksesi mahdollistaessa tehtävät voivat sisältää työtä myös Metso Smart- laitteiden parissa. Työskentelet pääsääntöisesti Metson huoltopisteessä ja toisinaan myös alueella toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla.

Työ on päivätyö ja sisältää jonkin verran matkustamista pääasiassa Lappeenrannan alueella.

 

Menestyäksesi

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla vahva mekaaninen osaaminen, hyvät kädentaidot sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta huolto-, kunnossapito- tai asennustyöstä, tai vastaavasti alaan liittyvästä suunnittelutyöstä. Automaatio-osaaminen ja prosessiteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja kärsivällinen ja teet työsi aina huolellisesti. Työskentelet tehokkaasti myös paineen keskellä ja suhtaudut asioihin käytännönläheisesti. Olet palveluhenkinen ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. AMK-insinööri). Tietoteknisten perustaitojen lisäksi sinulla on myös valmiudet oppia uusia työtapoja ja -menetelmiä. Järjestelmämme ovat englanninkielisiä, joten riittävä englannin kielen taito on edellytys.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä. Tueksesi saat mukavan työyhteisön sekä ison yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Service Supervisor Vesa Raunila, maanantaisin klo 13-15, puh: +358 44 291 2975.

Lähetä hakemuksesi Metso Careers -sivulla viimeistään sunnuntaina 24.2.2019. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

 

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.