(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri, Healthineers
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haluaisitko työskennellä johtavassa terveysteknologian yrityksessä?

Siemens Healthcare Oy  etsii huoltoinsinööriä

Olemme maailman suurimpia terveysteknologian yrityksiä. Valikoimisssamme on  kuvantamislaitteita, laboratoriodiagnostiikan laitteita ja monia tietoteknisiä sovelluksia, sekä palvelin ratkaisuja tuottamaan parhaat edellytykset terveydenhuoltoalan asiantuntijoille työskentelyyn ympäri maailmaa.
Meitä on maailmanlaajuisesti noin 50000 työntekijää ja toimimme suoraan yli 70 maassa.  Toimittamillamme noin 600000 laitteistoilla tutkitaan  240000 potilasta joka tunti.
Haemme kuvantamislaite asiakaspalveluun Espooseen huoltoinsinööriä huolehtimaan laitteiden ylläpidosta. Työsuhteen alkuun sijoitetaan laaja peruskoulutus, josta valtaosa tapahtuu Siemensin Saksan koulutuskeskuksessa.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Työ sisältää  pääasiassa kuvantavien laitteistojen, kuvatyöasemien ylläpitoa. Ensisijainen tehtäväsi on toimia osana Customer Services -huoltotiimiä ja suorittaa huolto- ja korjaustehtäviä Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla Siemensin turvallisuus- ja laatuohjeita noudattaen.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Tehtävä sopii erinomaisesti niin kokeneellekin tekijälle kuin vasta valmistuneelle. Sopiva koulutuspohja ja hyvä asenne riittää jotta pystyt itsenäiseen-, määrätietoiseen- ja kustannustehokkaaseen työhön sekä olet vakuuttava yhteistyökumppani. Ymmärrät että sujuva ja luotettava asiakaspalvelu on avainasia yhtiömme imagolle.

Sinun tulee olla mahdollista matkustaa runsaasti sillä valtaosa työajastasi on matkatyötä. Laitteistot ovat sijoitettuina asiakkaiden tiloihin terveyskeskuksissa, lääkäriasemilla ja sairaaloissa.
Lisäksi edellytämme sinulta

  • Tietotekniikka-alan-, lääketieteellisen tekniikan- , tai automaatioalan insinööritutkintoa (amk),  tai vastaavaa sähköalan tutkintoa
  • Elektroniikan ja sähkötekniikan perustuntemus on välttämätöntä
  • Hyvää englannin- ja suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin- ja/tai saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi
  • Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Matkustusvalmiutta ja –halukkuutta kotimaassa ja ulkomailla
  • Ajokorttia (väh. B)

Mitä muuta minun tarvitsee tietää?

Tarjoamme sinulle kansainvälisen näköalapaikan terveydenhuollon tekniikan alueella, kehittymismahdollisuudet sekä osaavan asiantuntijaorganisaation tuen.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 18.9.2020 mennessä.

Yhteystiedot

Lisätietoja varten, otathan yhteyden rekrytoivaan esimieheemme: Antti Laine,  Service Manager, +358 50 512 6575 arkisin klo. 8 – 16.

Organization: Siemens Healthineers

Company: Siemens Healthcare Oy

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time