(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri Fidelix Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Fidelix Oy:lle jo muutaman vuoden työelämässä taitojaan harjoittanutta ongelmanratkaisukykyistä ja oma-aloitteista huoltoinsinööriä. Tässä positiossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten työtehtävien sekä teknologioiden parissa rakennusautomaation näköalapaikalla. Samalla saat myös erinomaiset lähtökohdat oman osaamisesi kehittämiseen sillä pääset työskentelemään alan parhaiden tuotteiden ja teknologioiden parissa nopeasti kasvavassa yrityksessä!
KUVAUS
Tarjoamme

Vapautta ja vastuuta itsenäisen roolin muodossa

Monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden vaikuttaa itse oman aikataulusi ja työsi suunnitteluun

Kattavan perehdytyksen yrityksen järjestelmiin ja asiantuntevien kollegoiden tuen työsi onnistumiselle

Hyvät kehitys- sekä etenemismahdollisuudet

Positiivisen ja rennon työympäristön ilman turhaa byrokratiaa tai hierarkiaa
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet tekemään huoltotoimia Fidelix Oy:n järjestelmille. Tyypillisesti päiväsi alkavat toimistolta, jolloin huoltopäällikön kanssa katsot päivän kohteet ja mahdolliset kiireellisesti hoidettavat huoltotyöt. Huollot ovat normaalisti päivän aikana tehtäviä, mutta vastuullasi on myös pidempikestoisia saneerauskohteita, joita edistetään samanaikaisesti ennalta sovitun aikataulun mukaan. Olet itse vastuussa aikatauluistasi ja töiden sopimisesta sekä niiden hoitamisesta.

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat:

Järjestelmien huoltotoimet

Omien töidesi aikatauluttaminen ja suunnittelu

Asiakkaiden neuvonta ja heille asiantuntijana toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on toiminut vastaavissa tehtävissä noin muutaman vuoden ajan kehittäen omaa ammattitaitoaan. Meille kuitenkin vielä kokemustakin tärkeämpää on tehtävään valittavan henkilön asenne ja motivaatio sekä potentiaali menestyä tehtävässä. Tehtävään soveltuvia koulutustaustoja ovat esimerkiksi automaatio-, LVIS- tai IT-alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä priorisoida ja hallita omia projekteja sekä hyviä tietoteknisia taitoja. Tämän lisäksi talotekninen osaaminen on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (insinööri amk/yliopisto) tai vastaava pätevyys

Noin kaksi vuotta relevanttia työkokemusta ja kyky työtehtävien itsenäiseen suorittamiseen

Hyvät tietotekniset taidot ja valmius oppia nopeasti uusia järjestelmiä

Myyntihenkinen asenne ja taito ymmärtää asiakasta

Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä

Sujuva suomen kielitaito ja hyvä englannin kielitaito


Eduksi katsomme:

Aiemman kokemuksen automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista


Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37.5h/viikossa

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Martinkyläntie 41, 01720 Vantaa

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fidelix Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fidelix Oy{target="_blank"} on johtava suomalainen rakennusautomaatiojärjestelmiä ja -palveluita tarjoava konserni. Vuonna 2002 perustettu Fidelix kehittää joustavia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä rakennusautomaatioratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön. Nopeasti kasvavan Fidelix-konsernin liikevaihto (2018) on 40 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 280 henkilöä. Fidelix -järjestelmät ja palvelukonseptit perustuvat avoimeen teknologiaan ja modulaariseen järjestelmään. Asiantuntemuksemme ja kustannustehokkaat ratkaisumme tekevät Fidelixistä ensisijaisen valinnan rakennusautomaation toteuttajille.