(Poistunut julkaisusta)

Huoltoinsinööri (After Sales Engineer)
Muototerä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Kasvavasta kysynnästä johtuen, haemme huolto- ja varaosapalveluumme henkilöä ottamaan kokonaisvaltaisen vastuun jälkimarkkinamyynnistä ja sen kehittämisestä. Positio on organisaatiossa uusi. Työtehtäviin kuuluvat laitteistoihimme liittyvän teknisen tuen antaminen asiakkaille, varaosien myynti sekä huoltojen ja tuotetuen organisointi kotimaassa ja ulkomailla. Työnkuvaan kuuluu matkustusta kotimaassa 1-5 päivää kuukaudessa.

Arvostamme oma-aloitteista ja positiivista asennetta työntekoon sekä yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa. Odotamme sinulta soveltuvaa alan tutkintoa, sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, ja IT-taitojen hallintaa. Aiempi kokemus huolto- tai myyntityöstä ja asiakaspalvelusta, sekä vesileikkaustekniikasta katsotaan eduksi. Koulutamme sinut tarvittavilta osin tehtävään ja kokeneet ammattilaisemme ovat tukenasi.

Hakijalta toivomme:

- kykyä kehittää liiketoimintaa
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- ymmärrystä elinkaaripalveluista
- käytännön kokemusta teknisestä myyntityöstä

Tarjoamme:

- paikan vahvasti kasvu-uralle suuntautuneesta yrityksestä
- mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaa
- tuen oman osaamisen kasvulle ja kehitykselle teollisessa ympäristössä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen info@muototera.fi otsikolla ”Huoltoinsinööri.” Tiedustelut tehtävästä puhelimitse 2.10. klo 14-17 Mikko Jaakola 045-112 3228. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.