(Poistunut julkaisusta)

Huoltohenkilöitä Ultracom Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Ultracom Oy perustettiin vuonna 1993 vastatakseen alan tarpeisiin langattomaan tiedonsiirtoon. Langattoman tiedonsiirron osaaminen siirtyi pian myös kuluttajaelektroniikkaan, kun yritys lanseerasi vuonna 1996 metsästyskoirien paikannuslaitteen. Langatonta tiedonsiirtoa hyödyntävät seurantalaitteet saavuttivat suuren suosion ja ensimmäinen GPS-teknologiaan perustuva seurantalaite lanseerattiin vuonna 2005. Nykyisin yritys kehittää erityyppisiä tuotteita eläinten seurantaan ja tuotevalikoimaan kuuluu koirien seurantalaitteiden lisäksi muun muassa karjan seurantalaitteet ohjelmistoineen. Ultracom Oy markkinoi ja myy tuotteitaan Euroopan alueella. Suomessa yrityksellä on yli viisikymmentä jälleenmyyjää.

 

Etsimme nyt Ultracom Oy:lle HUOLTOHENKILÖITÄ vianetsintä- ja korjaustehtäviin.

 

Töiden aloitus on porrastetusti kesä - elokuun aikana ja töiden kesto on arviolta marraskuun loppuun, mahdollisesti joulukuun loppuun saakka. Työ päivätyötä, 37,5h / viikko ja liukuva työaika.

 

Etsimällämme henkilöllä on alan koulutus elektroniikka-, sähkö- tai automaatioasennuksen puolelta sekä aiempaa työkokemusta alalta. Huoltohenkilö hallitsee mikroskooppijuottamisen, 0603 komponentit ovat pienimpiä juotettavia komponentteja. Piirilevykaavioiden ja layout kuvien lukeminen on myös olennainen taito työn hyvin suorittamiselle. Kielitaitovaatimuksina hyvä kirjallinen suomi ja englanti. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Huollon henkilöt tulevat työskentelemään itsenäisesti osana pientä huoltotiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia huoltotehtäviä, käsittäen laitteen korjauksen, aina alun vianetsinnästä korjaukseen saakka.

 

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä Kempeleläisen, oman alansa edelläkävijän palveluksessa osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 25.05.2019. Liitä hakemukseen myös CV. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632