Huoltohenkilö kiinteistö- ja ulkoalueiden huoltotehtäviin (kesätyö)

Kiertokapula Oy
Tietoa tehtävästä

Haussa nyt reipas ja aktiivinen

HUOLTOHENKILÖ KIINTEISTÖ- JA ULKOALUEIDEN HUOLTOTEHTÄVIIN (kesätyö)

Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu ajalle 1.6-6.8.2021. Työaika on arkipäivisin klo 07.00 - 15.15. Soveltuvin ns. tukikohta sinulle olisi Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalue. Sijaistat aluksi huoltohenkilöämme Karanojan ja Valkeakosken Lumikorven jätteidenkäsittelyalueilla ja toisessa vaiheessa Hyvinkään Kapulan ja Järvenpään Puolmatkan alueilla. Pääsääntöisesti liikut Kiertokapulan autolla alueiden välillä, mutta sinulla tulisi olla mahdollisuus myös oman auton käyttöön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Työtehtäväsi koostuvat jätteidenkäsittelyalueilla tapahtuvista monipuolisista kiinteistö- ja ulkoalueiden huoltotehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat päivittäin suoritettavat tarkastuskierrokset, jotka pitävät sisällään mm. jätevesi- ja pohjavesi pumppaamojen sekä rikkivetysoihdun toiminnan tarkastamista, sähkönjohtavuusmittauksia sekä tasausaltaiden kunnon tarkastusta. Myös ulkoalueiden siivoaminen, nurmikonleikkuu sekä pienet huolto- ja kunnossapidon tehtävät kuten esimerkiksi lamppujen vaihto, opasteiden kiinnittäminen, saranoiden/lukkojen rasvaus yms. kuuluvat tehtäviisi. Näiden tehtävien lisäksi vastata myös sisäisen postin kuljettamisesta toimialueiden välillä sekä erilaisten kauppa-asioiden hoitamisesta siistijän loman aikana.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta, luotettavaa ja toimeen tarttuvaa työotetta, sillä työ on hyvin itsenäistä. Toivomme osaamista pienistä huollon- ja kunnossapidon tehtävistä sekä erilaisten pienkoneiden ja laitteiden käytöstä (esimerkiksi työn tai vapaa-ajan saralla). Työ on ulkotyötä ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen työn, jossa päivät eivät toista toisiaan. Me Kiertokapulalla välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavan ja kehittävän työyhteisön.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi ja CV:si hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta