(Poistunut julkaisusta)

Huoltoesimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme asiakkaallemme Raskoneelle huoltoesimiestä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Raskone Oy on valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteidenkin osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla asiakkaiden kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaa.

Työnkuvaus
Työssäsi tulet toimimaan osana korjaamon ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Vastuullasi on pääosin raskaan kaluston mekaanikkojen työnjohto. Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen työnohjaus sisältäen huolto- ja korjaustöiden varaamisen. Lisäksi hoidat perinteiset esimiestehtävät laskutuksen ja asiakaspalvelun ohella. Vastaat varaosien sujuvasta toimituksesta, varaosatarpeiden määrittelystä ja hankinnasta. Olet tottunut työskentelemään määrätietoisesti ja asiakkaiden parhaaksi. 

Odotamme sinulta:
- kokemusta raskaan kaluston korjaamotoiminnasta
- esimies/työnjohtajakokemusta
- joustavaa ja motivoitunutta asennetta työhön
- myynnillistä, asiakaslähtöistä ja määrätietoista työskentelyotetta
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä

Tarjoamme:
Raskoneella pääset osaksi yli 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa. Saat pitkäaikaisen työn, jossa sinulle taataan mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Raskone takaa myös alan parhaat järjestelmät  ja osaavan organisaation. Tukenasi on myös mukava ja reilu työporukka.

Hakuprosessi:
Kuulostaako työ huoltoesimiehenä Raskoneella juuri sinun paikaltasi? Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilöt asiakkuuspäällikkö Leena Saari puh. 044 565 4343 ja HR-koordinaattori Jenni Raitanen puh. 040 705 0722. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen leena.saari@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: huoltoesimies, työnjohtaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö, vakituinen.