(Poistunut julkaisusta)

Huoltoesimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme Raskone Oy:n Jyväskylän korjaamolle huoltoesimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Olemme valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteiden osalta. Toimimme Jyväskylässä korjaamolla Mercedes-Benz, Iveco, MAN ja Sisu kuorma-automerkkien valtuutettuna korjaamona.

Työnkuva:

Tulet toimimaan osana korjaamon ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Vastaat pääosin raskaan kaluston mekaanikkojen työnjohdosta. Olet tottunut työskentelemään määrätietoisesti ja asiakkaiden parhaaksi.

Tehtäviisi kuuluvat:
- asiakaspalvelu ja aktiivinen asiakasyhteydenpito
- esimiestehtävät
- korjaamon päivittäisten töiden suunnittelu ja organisointi
- takuuasioiden hoitaminen sekä raportointi
- laskutustehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- raskaan ajoneuvokaluston tuntemusta ja kokemusta korjaamotoiminnasta
- kokemusta esimiestyöskentelystä sekä määrätietoista otetta esimiestyössä
- myynnillistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta                                                                                                                - ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme sinulle: 

Raskoneella pääset osaksi yli 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa. Saat pitkäaikaisen työn, jossa sinulle taataan mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Raskone takaa myös alan parhaat järjestelmät  ja osaavan organisaation. Tukenasi on myös mukava ja reilu työporukka. Raskone Oy tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut.

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, mutta henkilö tullaan palkkaamaan Raskonelle. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 29.2.2020 mennessä. Huomaathan, että aloitamme haastattelut hakuajalla. 

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi
0407069967 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: huoltopäällikkö, raskaskoneasennus, esimies, Raskone, työnjohtaja