Huoltoesimies Raskone Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Sinustako tuleva Mercedes-Benz hyötyajoneuvohuollon ammattilainen? Löytyykö sinulta esimieskokemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä? Kiinnostaako autoala sekä laatukorjaamossa työskentely?

Haemme nyt asiakkaallemme Raskoneelle huoltoesimiestä vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan. Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Raskone Oy on valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteidenkin osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla asiakkaiden kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaa.

Työpäiväsi

Työssäsi Raskoneella toimit huoltoesimiehenä osana korjaamon ammattitaitoista esimiestiimiä. Huoltoesimiehiä on lisäksesi kolme, joten tuki erilaisissa työtilanteissa on aina lähellä. Työpäiväsi alkavat aamupalaverilla, jossa jaetaan päivän työtehtävät korjaamon 13 mekaanikolle. Päivittäisen työnjohtamisen lisäksi työtehtäviisi kuuluvat töiden aikataulutus ja korjausvaraukset, yhteydenpito asiakkaisiin sekä varaosatilaukset. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, jossa joka 4. viikko on iltavuoroa. Lauantaivuoro on myös joka 4. viikko, josta saat viikkovapaan sopimallesi päivälle.

Arvostamme

  • korjaamotoiminnan tuntemusta
  • esimieskokemusta
  • myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • huumorintajuista ja positiivista työasennetta
  • kiinnostusta autoalaan

Tarjoamme sinulle

Raskoneella pääset osaksi yli 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa työporukkaa. Saat pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella tai merkkikohtaisilla koulutuksilla. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Raskone tarjoaa sinulle myös modernit työtilat sekä alan parhaat järjestelmät. Tässä työssä saat ympärillesi kannustavan ja huumorintajuisen esimiestiimin sekä loistavan työporukan.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: huoltoesimies, esimies, huoltopäällikkö, korjaamopäällikkö, työnjohtaja, korjaamo, korjaamotyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot