(Poistunut julkaisusta)

Huoltoesimies korjaamoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme asiakkaallemme Raskoneelle huoltoesimiestä Joensuuhun vakituiseen työsuhteeseen. Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Raskone Oy on valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteidenkin osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla asiakkaiden kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaa.

Työnkuvaus

Raskone Joensuun toiminnan kasvaessa tiimiin tarvitaan lisävahvistusta. Työssäsi huoltoesimiehenä tulet toimimaan osana korjaamon ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Vastuullasi on pääosin raskaan kaluston mekaanikkojen työnjohto. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa lähellä valtateitä 6 ja 9. Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen työnohjaus sisältäen huolto- ja korjaustöiden varaamisen. Lisäksi hoidat perinteiset esimiestehtävät laskutuksen ja asiakaspalvelun ohella.

Työ edellyttää

  • kokemusta raskaan kaluston korjaamotoiminnasta
  • esimies-työnjohtajakokemusta
  • joustavaa ja motivoitunutta asennetta työhön
  • myynnillistä, asiakaslähtöistä ja määrätietoista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä

Tarjoamme

Raskoneella pääset osaksi yli 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa. Saat pitkäaikaisen työn, jossa sinulle taataan mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Raskone takaa myös alan parhaat järjestelmät  ja osaavan organisaation. Tukenasi on myös mukava ja reilu työporukka. Raskone Oy tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ huoltoesimiehenä Raskoneella juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi
0407069967 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: huoltopäällikkö, raskaskoneasennus, esimies, Raskone, työnjohtaja