(Poistunut julkaisusta)

Huoltoedustaja
Hammasväline Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme Tekniseen palveluun, Etelä-Suomen alueelle

 

Huoltoedustajaa

 

Tehtäviin kuuluu hammashoidon laitteiden ja kalusteiden asennus, huolto ja korjaus. Laitekantaan kuuluu mm. hoitokoneet, röntgen- ja digitaalisen kuvantamisen laitteet, kompressorit, imulaitteistot, kaapistot sekä useat pienlaitteet. Tuotevastuualueen kohdentaminen voidaan tehdä hakijan aikaisemman kokemuksen, osaamisen ja kykyjen mukaan.

 

Odotamme sinulta osaamista tekniseltä alalta (esim. sähkö, elektroniikka, mikromekaniikka), oppimiskykyä ja asiakaspalveluvalmiutta. Aikaisempi kokemus lääkintä- tai vastaavista laitteista on eduksi, mutta ei välttämätön. Lisäksi toivomme vähintään keskitason englannin kielen taitoa. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Laitteiden huollot, korjaukset ja asennukset tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden luona.

 

Tarjoamme autoedun, mielenkiintoisen, monipuolisen ja kehittyvän työn sekä alan kansainvälisen yrityksen toimintapuitteet. Tukena sinulla on Hammasvälineen n. 26 hengen huolto-osasto. Teknisellä palvelun päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla. Haastattelut saatetaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Tiedustelut sähköpostitse seppo.salminen@hammasvaline.fi tai puh. 050-3108594

 

Hakemukset merkinnällä ”huoltoedustaja Vantaa” palkkatoivomuksineen 29.03.2019 mennessä: hakemukset@hammasvaline.fi