Huoltoedustaja, Stanley Security Oy
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvontaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa Stanley Black & Deckerin omistamaa globaalia Stanley Security Solutionsia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

Haemme asiakkaallemme, Stanley Security Oy:lle, Helsingin Vallilan toimipisteeseen kahta reippaalla asenteella varustettua

HUOLTOEDUSTAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työssäsi pääset vastaamaan monipuolisesti turvallisuusjärjestelmien huolto-, tarkastus- ja ylläpitotehtävistä vaihtelevissa asiakasympäristöissä.

Etsimällämme henkilöllä on taito toimia asiakasrajapinnassa, ja häneltä löytyy jo jonkin verran aiemmin hankittua osaamista turvaratkaisujen (esim. kulunvalvonta, rikosilmoitinjärjestelmät) parissa työskentelystä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkö-, tietoliikenne- tai turvallisuusalan koulutuksen käynyt, mutta tärkeintä on aito halu ja motivaatio työskennellä huollon ja ylläpidon käytännön tehtävissä myös jatkossa. Olet kiinnostunut teknisten ongelmien ratkomisesta, toteutat laadukasta asiakaspalvelua ja toimit myös mielelläsi osana tiimiä.

Tehtävään valitulta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai sen suorittamista ennen töiden aloitusta. Valitulle henkilölle tullaan hankkimaan myös turvasuojaajakortti, jonka saaminen edellyttää nuhteetonta taustaa.

Työ on kokopäivätyötä, työskentelyalueenasi ensisijaisesti pääkaupunkiseutu sekä muu Uusimaa. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja vakituinen työsuhde solmitaan Stanley Security Oy:n sekä valitun työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Turvaratkaisujen tuntemusta
Arvostamme aiempaa käytännön kokemusta huolto- ja asennustehtävistä
Soveltuvaa taustaa esim. sähkö-, tietoliikenne, turvallisuus- tai kiinteistöautomaatioalalta
Loistavaa asennetta, nopeaa omaksumiskykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työnkuvan asiakasrajapinnassa
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi alan johtavassa yrityksessä sekä osaavan tiimin tuen
Sopimuksen mukaisen kuukausipalkkauksen sekä vakituisen työsuhteen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti. Liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti. Osa hakijoista tullaan kutsumaan videohaastatteluun, joten tarkkailethan sähköpostiasi!


Lisätietoja

Henna Kaartinen
Rekrytointikonsultti
henna.kaartinen@staffpoint.fi
045 7881 5861


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot