(Poistunut julkaisusta)

Huoltoedustaja Plandent Oy:lle Vaasan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Plandent Oy:lle HUOLTOEDUSTAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
 


Plandent Oy   on Suomen johtava hammasalan laite- ja tarviketoimittaja. Plandent Oy tarjoaa hammasalan ammattilaisille uusimmat laitteet ja ohjelmistot, päivittäiset tarvikkeet sekä kattavat tukipalvelut. Plandent Oy kuuluu suomalaisomisteiseen Plandent-liiketoimintaryhmään, joka on Pohjois-Euroopan suurin hammasalan toimittajaketju. Ketju toimii 13 maassa ympäri Eurooppaa. Plandent on osa terveysteknologian alalla toimivaa suomalaista Planmeca Groupia, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista.
 
Plandent Oy on perustettu vuonna 1972 ja se työlllistää Suomessa yli 170 työntekijää. Planmeca Group työllistää maailman laajuisesti yli 2700 työntekijää.
 
Huoltoedustajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset huolto- ja korjaustehtävät: hammashoitoyksiköiden, hammasröntgenlaitteiden, digitaalisten kuvantamisjärjestelmien ja muiden hammaslääkärinvastaanotolle Plandentin myymien laitteiden ylläpitopäivitykset, määräaikaishuollot sekä korjaukset. Huoltoedustajan vastuulle kuuluu myös uusien laitteiden ja hammashoitokalusteiden asennus sekä varaosamyynti. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä - työtä tehdään pääosin asiakkaiden tiloissa Pohjanmaan alueella.
 
Plandent tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Saat monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän, kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Saat työsi tueksi myös matkatyön edellyttämät ajan tasalla olevat työvälineet. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen.
 
Onnistuaksesi työssäsi tarvitset soveltuvaa teknistä koulutusta (sähkö/elektroniikka), aiempaa kokemusta huoltotehtävistä ja joustavaa asennetta. Työ on itsenäistä, joten tarvitset kykyä kantaa vastuuta työtehtävistäsi. Käyt asiakkaiden luona huoltamassa laitteita, joten asiakaslähtöinen ajattelutapa on myös tarpeen. Ajokortti on välttämätön. Eduksi katsomme ruotsinkielen taidon, osaamisen sähköturvallisuusstandardeista ja lähiverkoista sekä tietoturvasta.
 
Mikäli koet, että tämä tehtävä olisi juuri sinua varten, hae heti sillä käsittelemme hakua myös hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään heti kun löydämme soveltuvan henkilön, joten älä aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Hakuaika päättyy 21.10.2018. Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi Adeccon nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoedustaja


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa